Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 16:30   #956
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cześć babolki
Anulka a le masz ładny avatar i jakie śliczne zdjęcie wstawiłas na NK

Doris tak jak Eve,uważam,że nie ma co panikować i przejmować się.Moim zdaniem Kalusia dobrze waży,Milenka waży 7900,a jest trochę starsza.Każde dziecko przybiera różnie,moja mała przez 5mc przybrała tylko 0,3kg a już przez 6mc 0,6kg i wszystko jest ok,jest zdrowaFajny prezent masz dla TŻ,u mnie jest problem,bo mój TŻ chciałby X-boxa (ma już wii),a w tym roku nie stać mnie na taki wydatek.Muszę się zmieścić do max 30fuli.Ile tygodni ma Kalinka? Aż sama muszę sprawdzić te centyle,bo cięzko mi uwierzyć w ten "spadek"

iwciag super,że Iwo ok i ,że masz urlopik,mam nadzieję,że choróbsko się nie rozwinieDzięki chorobom,cała rodzinka w domu.Z jednej strony fajnie,ale szpital w domu-nie zazdraszczam

gossik najpierw modliłas się o @,a teraz narzekasz,że brzuch cię boli coś za coś moja droga,ale babie to nigdy nie dogodzisz

superżabula to macie naprawdę rodzinnego lekarza,fajnie,ale,że ten pediatra tak wszystko pamiętaSprytnie sobie ten prezent wymysliłaśU mnie też jest chlód i też nie grzejemy,bo uważam,że to bardziej zdrowo dla dziecka.Tak samo,gdy na spacer wychodzę,to Miluchę nie ubieram jak na Syberię,bo wolę ją zahartować.

boszenka ano pytałam o prezenty i nadal nie mam pomysłuJuż nawet oficjalnie zapytalam TŻta co chce,a on,że nic,lepiej Milusi coś kupić Pomysł z obrazem odpada,bo on nie jest typem faceta,który lubi takie rzeczy.W końcu kupię mu szalik i skarpetki

Eve napisała:
Cytat:
A ja mysle, ze nie mozna dac sie zwariowac, jak ja bylam mala, t moja mama nie miala pojecia o co chodzi w siatkach centylowych, byly one czytelne tylko dla llekarza czy pielegniarki i nikt mojej mamie glowy nie suszyl, ze spadlam albo poszlam w gore o centyl. Tu, w Irandii moj lekarz ma w komputerku swoim wykres Olka i zaznacza sobie, ale tez bez wariactw - zreszta tu jest dosc luzne podejscie i coraz bardziej mi sie to podoba - moja kolezanka w Polsce na czerone plamki na skorze smarowala dziecko mascia sterydowa, tutaj kazali mi czekac i nawilzac i mowili, ze samo zejdzie i... zeszlo i tak jest rowniez z podawaniem lekow - nie mowie, kiedy trzeba, to trzeba, ale czasami nie trzeba a polski lekarz zapisuje antybiotyk. Moje zdanie jest takie - owszem kontroluj wage, owszem przejmuj sie, ale "zdrowo", bez paniki i wyrzutow bo nie ma takiej potrzeby
PODPISUJĘ SIĘ POD TYM

Eve choinkę ubrałaś? Poka,poka...Ja muszę mieć uszka z grzybami i barszcz,a w tym roku jeszcze rybkę po grecku zrobię,mniam

Anulka bo to może są pierogi typu: "co masz? mięsko.Skąd masz przypełzło"

Cześć Illbanka,kopa latPiękne streszczenie i cieszę się,że ktos mnie wyręczaMy też ciebie lovamy

ursull jest offline Zgłoś do moderatora