Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 17:03   #2009
lanka
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
w salatce z jajkami i korniszonem, lub zmiksowany na paste z jajkiem, cebulka i jogurtem. Albo galaretka ze zmiksowanego

okresowe badania to podstawa przy jakiejkolwiek diecie. Ja sie wlasnie musze znowu wybrac.
No ja wlasnie dzis mialam krew pobierana do badania. Pani doktor ma sprawdzic dlaczego tylam, wlosy mi wypadaly (i nadal wypadaja) i czemu mam nastroje (chyba wscieki nie nastroje). W kazdym razie badanie na hormony tarczycy z tego maja byc i na anemie zdaje sie. Zobaczymy.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
No to masz prawdziwy skarb dbaj o niego
Z jednej syrony jest to zwycięstwo, bo zawsze chciałam zeby żałował a z drugiej strony serduszko dalej puka w jego strone... tak czy siak-biorę się w garść kto świętuje ze mna?!
No nareszcie - chlop nie jest ciebie wart. Ja wiem, ze my kobiety mamy slabosc do niegrzecznych chlopcow, ale chyba nam pora przejrzec na oczy? Nie lepiej takiego co z uwielbieniem bedzie za Toba latal na zakupy i chalupe Ci sprzatal zamiast takiego co mu fochy w glowie?

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
lanka nie wiem czy mi to kucharzenie jutro wyjdzie. ZAczynaja mi sie Xmas party w hotelu i chyba trzeba bedzie chlopakom pomoc w dekorowaniu sal itd, wiec moze byc tak ze bede musiala zostac po pracy dluzej. rozkoszuj sie Aktualnym
dostalam wczoraj od TaZa te zapazarke/spieniarke do mleka i rozkoszujemy sie pienistym latte z Rysiem. Jak mu przynioslam to nei mogl sie nadziwic jak ja to zrobilam. hihi. Mowie ze jestem genialna i juz.

stozynka - a wart cos ten Twoj eks? jakies powody musialy byc ze przestaliscie byc razem, naprawde chcialabys go odzyskac? jezeli zostawil Cie i nagle probuje wracac jak zauwazyl ze troche schudlas to chyba lepiej dac sobie spokoj z takim. A co jak zmarszczek dostaniesz, za pare lat cycek obwisnie, tylek sie rozplaszczy, to wtedy znowu wymieni cie na mlodszy model? Chlop nie jest ciebie wart
Podpisuje sie pod tym co napisala Wiolqn. Chlop nie jest Ciebie wart Stozynka

Co do kucharzenia to chyba rzeczywiscie jutro nie wyjdzie, bo dzis mlody oszukal baby w szkole i te rozhisteryzowane dzwonily, zeby go odebrac, bo biedak chory. Na bol brzucha... ehhhh, przetlumaczyc se nie daly, ze pewnie udaje i musialam z pracy sie zwolnic i go odebrac o 11 przed poludniem, wiec jestem do tylu z robota...

lanka jest offline Zgłoś do moderatora