2009-12-08, 17:03
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez wiolqn
w salatce z jajkami i korniszonem, lub zmiksowany na paste z jajkiem, cebulka i jogurtem. Albo galaretka ze zmiksowanego
okresowe badania to podstawa przy jakiejkolwiek diecie. Ja sie wlasnie musze znowu wybrac.
|
No ja wlasnie dzis mialam krew pobierana do badania. Pani doktor ma sprawdzic dlaczego tylam, wlosy mi wypadaly (i nadal wypadaja) i czemu mam nastroje (chyba wscieki nie nastroje). W kazdym razie badanie na hormony tarczycy z tego maja byc i na anemie zdaje sie. Zobaczymy.
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
Cytat:
Napisane przez stozynka44
No to masz prawdziwy skarb  dbaj o niego 
Z jednej syrony jest to zwycięstwo, bo zawsze chciałam zeby żałował a z drugiej strony serduszko dalej puka w jego strone... tak czy siak-biorę się w garść  kto świętuje ze mna?!  
|
No nareszcie - chlop nie jest ciebie wart. Ja wiem, ze my kobiety mamy slabosc do niegrzecznych chlopcow, ale chyba nam pora przejrzec na oczy? Nie lepiej takiego co z uwielbieniem bedzie za Toba latal na zakupy i chalupe Ci sprzatal zamiast takiego co mu fochy w glowie? 
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------
Cytat:
Napisane przez wiolqn
lanka nie wiem czy mi to kucharzenie jutro wyjdzie. ZAczynaja mi sie Xmas party w hotelu i chyba trzeba bedzie chlopakom pomoc w dekorowaniu sal itd, wiec moze byc tak ze bede musiala zostac po pracy dluzej. rozkoszuj sie Aktualnym
dostalam wczoraj od TaZa te zapazarke/spieniarke do mleka i rozkoszujemy sie pienistym latte z Rysiem. Jak mu przynioslam to nei mogl sie nadziwic jak ja to zrobilam. hihi. Mowie ze jestem genialna i juz.
stozynka - a wart cos ten Twoj eks? jakies powody musialy byc ze przestaliscie byc razem, naprawde chcialabys go odzyskac? jezeli zostawil Cie i nagle probuje wracac jak zauwazyl ze troche schudlas to chyba lepiej dac sobie spokoj z takim. A co jak zmarszczek dostaniesz, za pare lat cycek obwisnie, tylek sie rozplaszczy, to wtedy znowu wymieni cie na mlodszy model? Chlop nie jest ciebie wart
|
Podpisuje sie pod tym co napisala Wiolqn. Chlop nie jest Ciebie wart Stozynka
Co do kucharzenia to chyba rzeczywiscie jutro nie wyjdzie, bo dzis mlody oszukal baby w szkole i te rozhisteryzowane dzwonily, zeby go odebrac, bo biedak chory. Na bol brzucha... ehhhh, przetlumaczyc se nie daly, ze pewnie udaje i musialam z pracy sie zwolnic i go odebrac o 11 przed poludniem, wiec jestem do tylu z robota...
|
|