Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część X.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 17:15   #430
pyskatka89
Rozeznanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.

Nie mam mobilizacji do nauki, wszystko mnie rozprasza, więc chociaż swoje Pe wrzucę.

Śn. buła razowa z masłem, pół z szynką wiejską, białym serem, pomidorem i rzodkiewką, pół z sojowym pasztetem pomidorowym i pomidorem; herbata zielona z cytryną i imbirem
jabłko smażone z roztopionym paskiem białek czeko i cynamonem
II Śn. duży jogo nat. z wkrojonym bananem, dużą garścią (50g ?) mieszanki bakalii w czekoladzie (orzechy laskowe, arachidowe, migdały i rodzynki), kromka razowca z masłem i miodem
Ob: duży drobiowy kotlet mielony (smażony na oliwie), pół woreczka kaszy gryczanej podsmażonej na masełku z fasolką czerwoną z puszki, buraczki tarte (kupne...); szklanka kompotu z wiśniami
D: znów bakalie w czekoladzie, nie wiem ile, ale siedziałam i jadłam ;p
Pod: 2 pieczone skrzydełka z kurczaka z chrupiąca skórką z sosem czosnkowym (na jogurcie z dodatkiem majonezu i ziół), kilka pomidorów koktajlowych i ogórków kiszonych, 3 zapiekane ziemniaki z koperkiem i masłem; herbata
Kol: będzie ok 19.30 sałatka z tuńczyka, brokułów, kukurydzy, świeżego ogórka, rzodkiewki i jajka z łychą majonezu i ketchupu, do tego 2 kromki razowca z masłem i żółtym serem

a po kolacji wpadną na pewno marchewki.
i może jeszcze jakieś ciastko.

najtrudniej być piękną dla siebie.
ot tak.
pyskatka89 jest offline Zgłoś do moderatora