Re: pieseczek/babcia:)
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Piesek poleciał do wszystkich z książki adresowej, znanych i nieznanych, nawet do wyborczej i tvp najwyżej mnie zabiją... [img]icons/icon31.gif[/img]
jestes moją nadzieją Wiedzmo Kochana [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] dziekuje
juz jestem [img]icons/icon7.gif[/img] nie chcialo nam sie jesc obiadu i zjadłysmy Kitekat (Finia), paczke ciastek (OLa) [img]icons/icon12.gif[/img] obiad dla Tygrysa w drodze [img]icons/icon12.gif[/img]znaczy- robi sei [img]icons/icon7.gif[/img]
>
> Pokaż, co byś dla mnie widziała, ale uzględnij też ciemniejsze, bo blondzik już mnie nudzi zdziebko. [img]icons/icon34.gif[/img]
bedą i ciemniejsze [img]icons/icon7.gif[/img]
>
> Makijażyk i owszem, ciekawa jestem... [img]icons/icon24.gif[/img]
sliczne to zdjatko bez patrzałek..ja bym Ci je troszke zmodyfikowała..zasłaniają za duzo buziaczka..pomyslimy i o patrzałkach Babciu ? [img]icons/icon7.gif[/img] ja tez sobie za m-c wymieniam, bo w tamtych juz mi sie zle spi [img]icons/icon12.gif[/img] serio [img]icons/icon7.gif[/img] nie nosze non-stop [img]icons/icon7.gif[/img] zakładam do łozka [img]icons/icon12.gif[/img] nee...to nei zboczenie ani nowy trick [img]icons/icon12.gif[/img] po prostu lubie ogladac tv jak zasypiam [img]icons/icon12.gif[/img] bo nudzą i sie twardo spi [img]icons/icon12.gif[/img]
>
> [img]icons/1list.gif[/img] do Ciebie wysłany wrócił jako niedoręczony???
nei dostałam mailika [img]icons/icon9.gif[/img]
>
> [img]icons/1cmok.gif[/img] i witaj Tygrysa gorąco. No tak ale Ty podobno wiesz, gdzie jest ów punkt [img]icons/icon12.gif[/img]
> tia [img]icons/icon7.gif[/img] Tygrys pomagał na trasie cyt. "jakiejs babie, bo sie rozkraczyła - autem [img]icons/icon12.gif[/img] i trzeba było ją holowac , a mi sei jej szkoda zrobilo .."
kobieca wrażliwosc + meski sexapil = za to go kocham [img]icons/icon12.gif[/img]
> [img]icons/icon29.gif[/img]
dobra, wklejamy foty [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img]