Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 18:19   #1358
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość

Pavlinecka, wspolczuje przezyc z pluskwami. Tutaj w NY, to plaga - ostatnio byla nawet afera ze sa nie tylko w domach mieszkalnych, blokach, ale i w hotelach. I tak jak ktoras dziewczyna napisala, jesli wasi wspollokatorzy tez je maja, to trzeba zlaczyc sily w walce z nimi, sami nic nie wskoracie na dluzsza mete.

Dziewczyny, mam pytanie z "innej beczki". Czy jestescie uswiadomione stanikowo? Bo ostatnio wsiaklam w lekture na wizazu o odpowiednich rozmiarach stanikow, i stwierdzam ze nosze zly rozmiar.... nie wiem jak sie zabrac za szukanie dobrego, bo zakupy takiej rzeczy online jakos do mnie nie przemawiaja.

Ok, zmykam do pracy, odezwe sie pozniej.
Milego popoludnia !
Tak, jestem uświadomiona, spłukałam się na tym i nie mam dalej ani jednego dobrego stanika, za to całą szafę "niemal dobrych".

Niby powinnam nosić 60C lub 60D. Wczoraj kupiłam M&S 65C - szeroki jak diabli, gorszy niż 75 ryneczkowe (ale oczywiście mierzyć mi się nie chciało - oddam mamie i tak miałam jakiś kupić)

Dziś kupiłam Mimi Holliday 60C - to samo - tak rozciągliwy jak jasna cholera, a miseczki spłaszczają mój i tak płaski cyc. Ale był piękny - nie mogłam się powstrzymać.
Kupiłam też Caprice 65B I na szerokość jest idealny

Chrzanie to jeszcze tylko coś freyowego wypróbuję i żegnam się ze stanikami za 30F bo mnie już nie stać a i tak nie są dobre.

A co do tych "bed bagsów" to tu w Anglii też niemal u każdego są. Doszło nawet do tego, że jak kogoś nie gryzą, to nic z tym nie robią, no szok

A nasi sąsiedzi niereformowalni, jak się znowu nam zalęgną to oni będą nam kupować nowy materac

Ja właśnie wróciłam z zakupów i oprócz wspomnianych staniczków ( za które btw mogłabym kupić całkiem ładne buty) kupiłam prześcieradło. Czarne właśnie podziwiam efekt
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora