2009-12-08, 17:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez stozynka44
cocci bądź dzielna! Ja wierze, że sobie ze wszystkim poradzisz  sciskam mocno i życze wszystkiego dobrego!!! Pamiętaj, że mimo odejścia od diety dalej masz w Nas wsparcie w każdej kwestii!!! Prawda dziewczyny?! 3maj się! 
|
Pewnie, że tak 
Witam popołudniowo 
Wszystkim nowym trzymam kciuki za wytrwałość 
Bogaczko miło Cię z powrotem czytać 
Lanka a z włoskami próbowałaś naftę kosmetyczną?
Ja jak rok temu przeniosłam się do Warszawy to moje włosy, skóra i paznokcie przeżyły szok istny! (z resztą nie tylko, bo 'zyskałam' też np. podkówki )
Tak czy siak włosy wyłaziły mi po prostu garściami, a i tak nie było ich na głowie nigdy za wiele. Przez pół roku zrobiłam zmasowany atak - 2 razy w tygodniu maseczka po 30min na włosy, 2 razy w tygodniu nafta kosmetyczna prze umyciem, 2 razy żółtko jajka (stary babciny sposób). Poza tym po każdym umyciu odżywka. Do tego co dzień brałam witaminy, magnez i kupiłam skrzyp w tabletkach (ale tu trzeba pilnować składu, bo często firmy dają baaardzo mało skrzypu do takich tabletek - trzeba etykietki poczytać ). No i po paru miesiącach pomogło.
Teraz maseczek i żółtek już nie używam tylko odżywkę. A naftę kosmetyczną raz na miesiąc. No i dzień w dzień skrzyp obowiązkowy.
|
|
|