Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię L'oreal, Avon, Yves Rocher u Marudka Zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 17:40   #4
marudek
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
Arrow Dot.: L'oreal, Avon, Yves Rocher u Marudka Zapraszam :)

8. Perfumki Chalou, zużycie widoczne na fotce, zapach wodno - owocowo - kwiatowy, nie moje nuty, flakon 50 ml
9. L'oreal Studio - Remix - strukturyzująca pasta do włosów, nie twardnieje, efekt dowolnie zmienny, użyta tylko kilka razy, zostało jakieś 90%, ważna 12 miesięcy od otwarcia, ja mam ją niecały miesiąc
Ceith
10. Pierre Arthes - Joopi - różowy, perłowy lakier do paznokci, raz użyty
11. Yves Rocher - Luminelle - chabrowa kredka do oczu, jak dla mnie za twarda, ale ładnie trzyma kreskę, użyta parę razy
12. Antonia Scala - błyszczyki do ust - w odcieniach czerwonym, różowym, brzoskwiniowym i jasnym różu - b. trwałe, dlatego jak dla mnie nieco za bardzo się kleją , NOWE, każdy raz wypróbowany, można każdy osobno
13. Yves Rocher - perfumy Nature - dostałam od cioci, ale już mi jakoś nie pasują, ilość widać na zdjęciu
14. L'oreal - szminka - kolor widoczny na zdjęciu, tylko maźnięta, nieudany prezent
15. Manhattan - Lip Marker - Marker do ust, dostałam od cioci, kolor taki jak opakowanie, tylko wypróbowany

Edytowane przez marudek
Czas edycji: 2010-01-29 o 19:21
marudek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując