Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 18:32   #132
Layila
Zadomowienie

Dot.: Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady

Cytat:
Napisane przez studentkaAM Pokaż wiadomość
Dlatego ja jak widzę zawyżone kwoty przesyłek po prostu nie klikam. Ostatnio była licytacja Kelly Calache ale jak zobaczyłam kwotę 12 zł za list polecony to dałam sobie spokój... Taki mały ot.
Ja też, ale to była limitowanka, bardzo mi na niej zależało - sama zaproponowałam cenę i sprzedawca wcześniej skończył aukcję. Dlatego cenę przesyłki wkalkulowałam w koszty.

No i ok, ktoś porządnie pakuje, ja za to płacę - ale to jest sytuacja, w której ja płacę 15 zł, a facet wrzuca mi flakonik w stare pudełko i wysyła za 5,7 zł. Zero zabezpieczenia, owinięcia nawet w głupią gazetę. Jak zobaczyłam taką "walajacą się" po paczce buteleczkę, to osłupiałam. Przecież gdyby się stłukła, to na pewno nie oddałby mi pieniędzy. Patrze na flaszkę - używana. No, a potem patrzę na znaczki - a tam 5,7 czyli polecony

EDIT: Pan mnie bardzo przeprasza - to brat dał mu takie perfumy - i na pewno nie są używane! Co więcej, pragnie bym je zwróciła, gdyż z pewnością uda mu się je upchnąć jako nowe mniej kumatej "ofierze". Ręce opadają.

Edytowane przez Layila
Czas edycji: 2009-12-08 o 18:45
Layila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując