Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część X.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 19:47   #439
kika171
Zadomowienie

GG do kika171
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.

Cytat:
Napisane przez oktawijaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny dziś nie będę się za bardzo rozpisywać,nie chcę Was już tak męczyć. wrzucam swoje U/p i liczę na oceny i rady

a więc poowiedzmy,że p:

śn. owsianka(4 ostatnie;/ łychy owsianych,2 garście BF,2 garście cornFlakes, duża garść orzechów przeróżnych,łycha słonecznika zagotowane w ponad szkl. mleka 2%), pomarańcza,mandarynka
międzyczas: ricore pół na pół z mlekiem 2% i cynamonem hmm no ok smacznie z pewnością było
2śn. 2 kromki razowego 1 z samym masełkiem(gdyż chlebek jeszcze chrupiący,cieplutki,musia łam!)2 z masłem i dużym 50g plaster szynki drobiowej, 2 ostatnie grube,soczyste plastry świeżego ananaska,pomarańcza i szklanka mleka/jogurt/seri i git
ob. i tu 2 dania miska krupniku gęstego nie za chudego, prawie cały woreczek kaszy gryczanej z żeberkiem pieczonym we własnym tłustym sosie i słodko-pikantnej glazurze, sałatka:papryka,pomidor,s ałata lodowa,słonecznik
po kawa rozp. z mlekiem niom taki obiadek mi się podoba
podw.(sukces u mnie) jabłko pieczone oblane później filiżanką maślanki brzokwiniowej,pomarańcza no taki marny troszkę ten podw, raczej jak deser, ale fajnie, że jednak coś wpadło
gdzieś tam później herbatka malinowo-żurawinowa
kol. makrela wędzona ok 150-200g ,duża pajda razowego,sałatka jak do obiadu tylko większa porcja(tak z półtorej michy)
i naszła mnie ochota na marchewkę słodziutką więc teraz ją pochrupuję pisząc makreli sporo więc ok

z racji,że nie byłam w szkole zjadłam wcześniej obiad i zmieścił się podw. gdy chodzę do szkoły,bywa gorzej,no ale .. czas to zmienić:

i jak dziś?proszę o oceny
jw

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora