2009-12-08, 20:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx
Dziękuje bardzo dziewczyny
Co do wieku no to wiem "gówniara" ze mnie  ale mówią że jak na taki wiek to dojrzała i rozsądna
Rzyrafko trzymam kciuki  za jutrzejsze kolokwium  i w ogóle mam pytanie jak te nowe kremiki z vichy? bo pisałaś jeżeli dobrze pamiętam że próbki miałaś  warte to coś?
|
jesli to prawda co mówią to fajnie 
Kremiki opisałam na wątku o nowościahc kosmetycznych- ten do suchej na mojej skórze zaczynał pachniec jak klej biurowy, podraznienia chwilowe uspokoił ale na dłuższą metę jest zbyt treściwy. werscja lżejsza do normalnej/mieszanej już tak intensywnie nie wydzielała zapachu kleju lepiej sie wchłaniała ale w sumie wcale nie mam ochoty jej kupić Tołpa relaksujaco-nawilżajacy też mi się juz znudził i świeciłam się po nim jak podczas upałów tak więc dalej poszukuję czegos fajnego nawilżającego- Triple Active Loreala jeszcze nigdzie nie widziałam a ciekawi mnie. Bo nie mam pojęcia już co próbować 
nie dziękuję 
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Rzyrafko, przykro mi, ale wierzę że podejmiesz dobrą decyzję.
Zaczynam dziś rolniczenie, bo jutro mamy z TŻem drugą rocznicę i wypadałoby jakoś wyglądać.  Jak na razie, pomalowałam paznokcie i więcej mi się nie chce, więc pewnie wszystko zostanie mi na jutro. 
|
wolałabym, żebysmy ją podjeli razem nawet jeśli się skończy na rozstaniu...
Fajnie, że tyle razem jesteście, warto to uczcić. My jakos szczególnie nie celebrowalismy tego i szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy spędziliśmy ze sobą 6 czy może 7 lat 
Ok, to ja znikam już do książek całkowicie
|
|
|