Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 20:36   #1966
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo dziewczyny
Co do wieku no to wiem "gówniara" ze mnie ale mówią że jak na taki wiek to dojrzała i rozsądna

Rzyrafko trzymam kciuki za jutrzejsze kolokwium i w ogóle mam pytanie jak te nowe kremiki z vichy? bo pisałaś jeżeli dobrze pamiętam że próbki miałaś warte to coś?
jesli to prawda co mówią to fajnie

Kremiki opisałam na wątku o nowościahc kosmetycznych- ten do suchej na mojej skórze zaczynał pachniec jak klej biurowy, podraznienia chwilowe uspokoił ale na dłuższą metę jest zbyt treściwy. werscja lżejsza do normalnej/mieszanej już tak intensywnie nie wydzielała zapachu kleju lepiej sie wchłaniała ale w sumie wcale nie mam ochoty jej kupić Tołpa relaksujaco-nawilżajacy też mi się juz znudził i świeciłam się po nim jak podczas upałów tak więc dalej poszukuję czegos fajnego nawilżającego- Triple Active Loreala jeszcze nigdzie nie widziałam a ciekawi mnie. Bo nie mam pojęcia już co próbować

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko więc trzymam za jutrzejsze kolokwium
nie dziękuję
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Rzyrafko, przykro mi, ale wierzę że podejmiesz dobrą decyzję.

Zaczynam dziś rolniczenie, bo jutro mamy z TŻem drugą rocznicę i wypadałoby jakoś wyglądać. Jak na razie, pomalowałam paznokcie i więcej mi się nie chce, więc pewnie wszystko zostanie mi na jutro.
wolałabym, żebysmy ją podjeli razem nawet jeśli się skończy na rozstaniu...

Fajnie, że tyle razem jesteście, warto to uczcić. My jakos szczególnie nie celebrowalismy tego i szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy spędziliśmy ze sobą 6 czy może 7 lat

Ok, to ja znikam już do książek całkowicie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora