2009-12-08, 21:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Napisane przez monika9725
Kolor najlepiej odzwierciedla fotka z Emili, którą dawałam wczesniej, tu wyszła ciemniejsza. Dodatki srebrne są błyszczące, ale jest ich bardzo mało. Torebka jest dużo większa od Emili. Skórka bardzo miękka, cieńsza niż Emili. W torebce umiesciłam rzeczy, które przeważnie noszę. Ostatnie zdjęcie z błyskiem. 168cm/62kg
Jestem bardzo zadowolona  Jedyny minus to to, że podszewka jest bardzo sztuczna, błyszcząca i szeleszcząca.
|
całkiem ładnie sie prezentuje
Cytat:
Napisane przez mycccha
Ja od dzisiaj jestem właścicielką czarnej Any, jest to moja pierwsza torebka z Mizensy, ale już widzę, że nie ostatnia  Torebka jest cudna! 
|
następna zarażona
Cytat:
Napisane przez alufa
teraz ja się zaetorebkowałam
podoba mi się LETICE ale nie ma zamka  szukam dalej... szukam czegoś sztywnego. mam już dosyć worków
|
i następna
Cytat:
Napisane przez kali765
Ja bym wybrała Amber  jest piękna, a Cesi mi się kojarzy ze starą nauczycielką w wielkich okularach i nie miłym wyrazem twarzy  Ale to moje zdanie 
|
a tam od razu z niemilym Dla mnie to taka kujońska troche teczka, ale mnie sie bardzo podoba i ja takiej podobnej nigdzie na nikim nie widziałam, więc jest wyjątkowa
Cytat:
Napisane przez kaaamila1
Własnie gadałam z moją mamą i mam sobie zamówic pod choinkę jakomś torebkę!!  Boziu, tylko jaką??!!! Już sama nie wiem, bo prawie wszystkiem mi się podobają... 
|
Cytat:
Napisane przez kaaamila1
Zastanawiam się nad pudrową Andi, Elvi, fioletową Anori i Amberlyn.. Już sama nie wiem
Marzę o Elvi, ale już mam SImon w takim szarawym odcieniu i teraz ją noszę i nie wiem już sama...
|
z tych które wymieniłas wzięłabym Amberlyn.
Cytat:
Napisane przez amdzia8
aaaaa umieram....  takie piękności ....
widze, ze i ja chyba sobie zażycze od Mikołaja jakas torebke 
Zastanawiam sie nad Amberlyn, Pheby (beż-karmel) albo Mari... tylko boje sie, żeby nie byla taka przytłaczająca, bo raczej jestem drobna... Którą mozecie polecic?
a i jeszcze mam pytanie, po ilu dniach dostajecie zamowione torebki?
|
mnie z tych wymienionych podoba sie Amberlyn.
Oj, chyba sie powtarzam
Cytat:
Napisane przez nikki999
Chyba pokuszę się jak przyjdzie Mari o zrobienie zbiorowego zdjęcia 
|
Zrób z wielka chęcia pooglądam.
|
|
|