2009-12-08, 21:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Napisane przez monika9725
Mari 
jakość fotek beznadziejna, ale cokolwiek widać  Torebka na zdjeciach wypchana, w rzeczywistości to taki "flaczek", ale mi się to podoba  zupełnie inna niż na etorebce, ale o tym wiedziałam przed zakupem. Bardzo mi sie podoba połączenie tej szarości ze srebrnymi detalami. Torebka ciemniajsza niż na zdjęciach etorebki i odcień szarości dużo cieplejszy, wydaje mi się, że podobny do Elvie, ale tylko wydaje mi się, bo Elvie oglądałam tylko w katalogu. Na pewno warta 59zł 
|
Wygląda o niebo lepiej niż na stronie!
Cytat:
Napisane przez Dominiique
Wstawiam zdjęcia oczekiwanej czarnej Simon.
Torebka średniej wielkości, chyba będzie pakowna.
Skórka matowa, faktura "gęsiej skórki". Miękka, dno usztywniane.
Zatrzask wszyty pod marszczenie i zamyka się na zasadzie działania magnesu. Teraz jest mocno wypchana i przy mocnym wypchaniu jest problem z zamknięciem.
Wg mnie klasyczna, elegancka. Już wiem, że dla mnie zbyt serio i monotonna 
Kupiłam ją na prezent, więc mam nadzieję, że teściowa nie będzie zawiedziona (na etorebce ta jej się najbardziej spodobała).
|
Mi się podoba, ale na pewno nie dołączy do moich torebek ze względu na zapięcie
Cytat:
Napisane przez an.ka
Jeśli ten odcień podobny do Elvie, tak jak pisze monika9725, to już nie wiem. Albo również Elvie za ciemna, albo Mari będzie też dobra dla mnie...
|
Elvie ma kompletnie inny odcień szarości. Wpada w beż, jest bardziej 'ciepły' Miałam zwłaszcza porównanie dzisiaj do szarych rajstop i szarego sweterka. Elvie wyglądała przy nich bardzo mało szaro
|
|
|