Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 21:27   #1312
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
Mari
jakość fotek beznadziejna, ale cokolwiek widać Torebka na zdjeciach wypchana, w rzeczywistości to taki "flaczek", ale mi się to podoba zupełnie inna niż na etorebce, ale o tym wiedziałam przed zakupem. Bardzo mi sie podoba połączenie tej szarości ze srebrnymi detalami. Torebka ciemniajsza niż na zdjęciach etorebki i odcień szarości dużo cieplejszy, wydaje mi się, że podobny do Elvie, ale tylko wydaje mi się, bo Elvie oglądałam tylko w katalogu. Na pewno warta 59zł
Wygląda o niebo lepiej niż na stronie!

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia oczekiwanej czarnej Simon.
Torebka średniej wielkości, chyba będzie pakowna.
Skórka matowa, faktura "gęsiej skórki". Miękka, dno usztywniane.
Zatrzask wszyty pod marszczenie i zamyka się na zasadzie działania magnesu. Teraz jest mocno wypchana i przy mocnym wypchaniu jest problem z zamknięciem.
Wg mnie klasyczna, elegancka. Już wiem, że dla mnie zbyt serio i monotonna
Kupiłam ją na prezent, więc mam nadzieję, że teściowa nie będzie zawiedziona (na etorebce ta jej się najbardziej spodobała).
Mi się podoba, ale na pewno nie dołączy do moich torebek ze względu na zapięcie
Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Jeśli ten odcień podobny do Elvie, tak jak pisze monika9725, to już nie wiem. Albo również Elvie za ciemna, albo Mari będzie też dobra dla mnie...
Elvie ma kompletnie inny odcień szarości. Wpada w beż, jest bardziej 'ciepły' Miałam zwłaszcza porównanie dzisiaj do szarych rajstop i szarego sweterka. Elvie wyglądała przy nich bardzo mało szaro
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora