2009-12-08, 20:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
SAS kciuki za egzamin!
Pomyśl sobie, że teoria to pryszcz. Ja zdawałam prawko 4lata temu, na teorie poszłam na spokojnie, ale jak Ci już mówiono- nie poprawiaj! Nie spiesz się.. staraj się robić swoim rytmem. Ja zrobiłam jeden błąd :P
Ale za to praktyka... to była masakra dla mnie! Mimo, że zdałam za pierwszym... to i tak egzaminator powiedział mi, żebym przestała lamentować jak stara baba i skupiła się na jeździe Tylko to jest to, że lamentowałam tyle, bo wiedziałam gdzie zrobiłam błąd i o każdym błędzie automatycznie mówiłam i się na siebie wściekałam przy egzaminatorze!
aa2 każdy ma takie chwile, że czasami musi zniknąć, aby sobie odpocząć, poukładać w głowie. Ale spokojnie... i tak się tu wraca )
uciekam do łóżeczka
sas mocno mocno trzymam
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin
A ja znowu sobie kupilam 2 sukienki...  . Jestem uzalezniona po prostu. Za kazdym razem sobie mysle a co to takiego 2 sukienki wiecej... Wydaj kase jak opetana zamiast oszczedzac na dzidzie 
|
e tam, dzięki takim osobom podobnie uzależnionym do Ciebie można zdobyć fajne ciuszki w dobrej cenie np na allegro 
dobranoc
|
|