Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 20:44   #4308
Deborah100
Zakorzenienie

Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Dużo o tym myślę i muszę napisać, że chyba masz racje- kto by chciał utykać do końca życia? ( albo jeszcze coś gorszego). A moja kochana medycyna musi poczekać. Mam tylko nadzieję, że dziekan się nade mną zlituje i da mi urlop.
Postaram się od czasu do czasu coś tam naskrobać

Choomik sprawdź jeszcze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
W Twojej sytuacji powinien bez gadania dać urlop. Sam zapewne jest lekarzem, więc musi zrozumieć zaistniałą sytuację.

U Was też tak dużo nauki? W ogóle to bardzo szybko zleciało
Niedługo święta, mam aż 3 tygodnie wolnego i wracam dopiero w połowie stycznia a sesja już na początku lutego.
Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Najgorszy rysunek i geometria.
Teraz właśnie robię wszystkie formatki,bo chcę oddać w czwartek wszystkie rysunki.
Po wykładzie jadę do domu a tam czeka mnie zadanie na projektowanie. We wcześniej wspominanym pudle mam wydzielić łazienkę, pokój, sypialnię i kuchnię.Dopasować to do skali człowieka i takie tam....
Muszę też narysować kilka rysunków i we wtorek lub środę iść to tego dziada na konsultacje.
W następny czwartek mamy przegląd rysunków.Na szczęście kolega uspokoił mnie i powiedział, że na koniec i tak zawsze stawiają lepsze stopnie

21.12 mam kolosa z materiałoznawstwa, we wtorek z angola.
A dzisiaj miałam z geometrii, nawet nie liczę na 3 Facetka ma się zastanowić jak zrobić poprawę albo ewentualnie na każdych ćw.będę wejściówki z jednym zadankiem.

Przez te 4 dni w domu planuję posiedzieć nad tymi wszystkimi rysunkami i wyuczyć się, mam tylko nadzieje,że przed świętami nie zrobi tej poprawy.

Zamiast 24h to przydałoby mi się jeszcze 48h Jak teraz rozglądam się po pokoju to widzę stos papierów i już sama się w nich gubię.

Miłego wieczorku, ja jutro nie mam zajęć, więc postaram się wykorzystać maksymalnie dzisiejszy wieczór. A jutro planujemy z koleżanką połazić po sklepach.

Białystok jest piękny taką porą, wszędzie przepiękne ozdoby
Jak będę miała czas to wstawię Wam zdjęcie Placu Kościuszki z szopką,prawdziwym osiołkiem i dwiema owieczkami
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując