2009-12-08, 21:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Ja miałam dziś koło z makro i zabrakło mi 2pkt . Ale facet powiedział , że zrobi poprawę i to koło nie będzie się liczyć jeśli ktoś nie zaliczył lub jest nieusatysfakcjonowany oceną Więc luzik . Nie uczylam się prawie wcale , wczoraj pobierznie przeczytałam coś tam , koło było dosyć trudne więc nawet nie liczyłam , że zaliczę . Najgorsze , że poprawa jest 22.12
Musze na sobotę napisać prezentację z konstytucyjnego , nauczyc się na 2 mega koła a jeszcze nie zaczęłam .. jestem wkurzona na maksa , bo koła będą naprawde trudne . Z międzynarodowego 2 konwencje na pamięć , bo będzie koło z lukami i trzeba wpisać odpowiednie słowo i musi być identyczne jak w konwencji Przez to zmęczenie totalnie nie jestem w stanie się do niczego zabrać .. 16.12 mam koło z matmy a nie ogarniam kompletnie .. eh jestem zła! Nie mam kompletnie pomysłu jak wyleczyć się z mojego zmęczenia .. serio . Wracam po zajęciach i jestem tak padnięta że spie 2h a później juz wogóle nie mam siły . Dopiero przed 22-23 zaczynam odzyskiwać siły ale wtedy albo nie ma mnie w domu albo niewiele jestem w stanie zrobić bo trzeba iść spać bo rano zajęcia .. i tak w kółko .
Sesja już naprawde blisko , 12 (chyba) egzaminów + zaliczenia a ja nie mam ani siły ani chęci .. Zleciało b.szybko , a semestr letni już wogóle zleci .. Eh nawet boje się myśleć jak ja to wszystko ogarnę .. no ale trzeba być dobrej myśli .
|