Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 22:20   #4857
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
no nie pogadam dziś z Wami tak mi ten net zamula
a poza tym jestem wykończona i chyba idę spać, bo dziś po pracy objeździliśmy z TZ wszystkie łazienkowe sklepy i koncepcji wciąż brak
co prawda już kilka pomysłów się Nam zrodziło w głowach, ale nie wiemy czy to będzie można w ogóle zrealizować, zapewne ekipa remontowa Nas sprowadzi na ziemie szybko
tak wiec jestem wykończona, ale jednak szczęśliwa
Lusi ale fajnie że i ty teraz urządzasz mieszkanko a raczej obmyślasz wszystko wpadaj częściej bo ja jestem teraz na to taka napalona a nie mam z kim konwersowac
własnie wyśledziłam na allegro różne rzeczy w ikei itp i muszę skądś wytrzasnąć górę kasy i potem bierzemy z tżtem przyczepkę do auta i ruszamy do wawy

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Tancia a powiedz mi jak myslisz czy jakby zastąpić te konkretne storczyki innymi to dalej ten bukiet bedzie taki piękny

czy w sierpniu ogolnie lipa ze storczykami??
ze wszystkimi storczykami to na pewno nie jest lipa- chodzi o tą jedną odmiane cymbidium- w sierpniu nie kwitną ja nie chcę jakiegoś wywalonego w kosmos bukietu bo boję się że babki w kwiaciarni zrobią mi jakąś marną kopię i będę rozczarowana na maxa więc chcę jakiś prosty bukiecik którego nie dałoby się zepsuc. i ja będę zadowolona nawet z najzwyklejszej kulki z róż

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Tancia naciśnij równocześnie ctrl i +
kocham cię!!! to znaczy niezupełnie bo jak wcisnęłam ctr i plusa to mi się tak ekran powiększył że twój avatar był na pół monitora hehe ale analogicznie sobie myślę że jak wcisnę minusa to się zmniejszy i podziałało jupiii

a najbardziej to jestem szczęśliwa bo właśnie się dowiedziałam pewnej bardzo romantycznej i miłosnej rzeczy- no aż się wzruszyłam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora