2009-12-09, 11:15
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie przyszłe mamy 2009/2010 Cz.I
Cytat:
Napisane przez Miira
My jeszcze nie myślimy o mebelkach, bo mamy nadzieje że do czasu rozwiązania przeprowadzimy się na swoje (albo chociaż wynajmowane 3- pokoje) i wtedy będę mogła zaszaleć w pokoju Maluszka  . Bardzo mi się podoba ta ostatnia komoda  . My mamy już komodę z ikea do której można przymocować przewijak i pewnie dokupimy resztę mebli w tym samym stylu 
|
Pewnie, nie ma sie z czym spieszyc ale jakies pomysly warto zbierac..., a ta komoda jest super (juz ci o tym mówilam na GG jak rozmawialysmy) i sa wspaniale przenosne przewijaki, tez w IKEA. Bylam ostatnio i ogladalam tam mebelki dziecinne, jest duzy asortyment.
Ja poza lózeczkiem i komoda nie bede narazie nic kupowac dlatego, ze mam szafe wnekowa na szerokosci jednej sciany (2, 5m) i wystarczy na umieszczenie tam wszystkich rzeczy dziecka i jeszcze miejsce zostanie.Napewno zostanie tam lózko, 90 cm.. rozkladane, podwójne dla mnie i w przyszlosci dla dziecka, bo jest kompletnie nowe i wygodne. Z czasem dokupie jakies pólki na zabawki.
Miira, ja dzisiaj rano sie przestraszylam, mialam jakies uplawy brazowe na bieliznie ale juz przeszlo, nie bolalo mnie nic wiec sie uspokoilam, bo takie objawy czesto sa u kobiet w ciazy po wspólzy...ciu, podczas zluszczaniu sie martwych komórek.
Pozdrawiam
|