2009-12-09, 14:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopdonieństwo. Zbiorczy, cz.6
Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki
Tzn.... ja temp. ciała po pachą w tym sensie mam wieczorem większą z rana np. dzisiaj jak dopiero się zbudziłam po 9 .... to mam 36,9 wieczorem.. takie wahania... temp. np. 37,1... chociaż nic nie robię siedzę przy książkach.... w bluzce na ramiączkach no i nie wiem czy to normalne.. ostatnim razem tak nie miałam...
a temp. w pochwie mierzę rano zawsze w zależności o której się przebudzę najpóźniej o 7... dzisiaj np. było tak do 6.03..... przez 5 minut.... właśnie nie wiem chyba powinnam codziennie o tej samej porze ... no ale tak mam że jak się zbudzę bo u mnie tak mamuśka budzik nastawia  to mam parcie na pęcherz i no muszę zmierzyć.... bo potem lecę do wc...
|
Temperatura, która jest nanoszona na wykres musi być mierzona rano o tej samej porze (wahania do 1/2h są dopuszczalne). Nastaw sobie komórkę i z głowy Temperatura wieczorna do NPRu jest zupełnie nieużyteczna i to normalne, że w ciągu dnia się podnosi - dlatego właśnie trzeba mierzyć rano przed wstaniem jeśli robi sie obserwacje. Rozumiem, że wiesz co to jest szczyt śluzu? Bo na wykresie widać, że obserwujesz też śluz więc chyba wiesz?
Odkładasz czy planujesz ciążę, czy tez może na razie sie wprawiasz w obserwacjach?
TUTAJ masz osobny wątek NPRowski na wizażu
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------
Cytat:
Napisane przez ciarna_owca
Witam.
Od mniej więcej dwóch miesięcy używam plastrów Evra. Jednak ostatnio mam dziwne podejrzenie, że jednak mogło dojść do zapłodnienia.
I stąd moje pytanie.
Chciałabym wiedzieć,czy test ciążowy będzie reagował na hormony zawarte w plastrach, czy może to jakoś wpłynąć na wynik testu?
Czy te hormony mogą jakoś zaszkodzić dziecku?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
|
Na wynik testu nie mają wpływu. Rób śmiało jeśli podejrzewasz ciążę.
Edytowane przez w_isienka
Czas edycji: 2009-12-09 o 14:16
|
|
|