Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Girlz,pomocy.Z czym te kozaczki zalozyc?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-09, 14:23   #8
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Girlz,pomocy.Z czym te kozaczki zalozyc?

Nom w rurkach to biegam cały czas tak po mieście, na uczelnię, na zakupy. Ale chciałabym się jakoś przyzwoicie na spotkanie dzień-po-Wigilijne (można by rzec że Bożonarodzeniowe) u rodziny mojego chłopaka odziać ;d i pomyślałam ze może jakaś spódniczkę założę. Rozważam zakup jakiegoś w miarę uniwersalnego koloru, może szarą...albo własnie podobna do tej podanej tutaj z allegro= czerń +biel. Tylko jakie tu rajstopy wybrać. Strasznie napaliłam się na takie połączenie: spódnica z wysokim stanem + koszula. No i żeby mi się później kolory nie gryzły jak już zdejmę odzienie wierzchnie.
Np. jasnobrązowe kozaczki+.....rajstopki+s zara spódnica+no nie wiem...biała bluzka? Tylko nie wiem czy nie będzie świecić za bardzawo. Jak na akademii Ale nie mam pomysłu na kolor. Zieleń? Ciemniejsza...Fiolet?
A wczoraj oglądałam na MTV Battle of the Bods i Olivia Lee miała tak super (chyba jak zwykle) dobrane ciuchy. Tym razem właśnie szarą spódnicę, różową satynową koszulę z żabotem i ze stójką w której po prostu się zakochałam no i czarne rajstopy i czarne pantofelki. Super. U mnie kolor butów wszystko chrzani...hopeless
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując