2009-12-09, 14:45
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
no chyab musialabym tak zrobic zapisac sie na kazdy miesiac roku - w razie co!  zapisy sa telefoniczne i juz wszystkie wolne miejsca do lutego sa zajete  tak przynajmniej twierdzi pani recepcjonistka 
jak nie dostane @ to bede zmuszona isc prywatnie, albo zadzwonie do niego na kom moze on cos zdziala, bo z doswiadczenia wiem ze on swoje a w recepcji swoje  dodam ze do tego gina chodze juz od kilku lat 
|
Jakaś paranoja z ym lekarzem. Ty weź i do niego zadzwoń jak jesteś stałą pacjentką. W końcu po cholerę płacimy tą składkę i to wcale nie małą jak do głupiego ginekologa trzeba 2,5 miecha czekać. Mnie kiedyś dobiło w rejestracji - (byłam w marcu), gdy pielęgniarka powiedziała takiej babinie, że do kardiologa to miejsca są pod koniec roku. To co ma taka babcia zrobić? Umrzeć do tego czasu, bo ją po prostu nie stać na wizytę prywatną? Nie wiem jak się skończyła historia, bo już poszłam do gabinetu, ale ludzie z kolejki się za babcią ujęli i zrobiła się zadyma. Z drugiej strony co pielęgniarka ma zrobić jak mają taki limit z NFZ?
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
piekne kielichy  tez sie pochwalę wczorajszymi zakupami ale chyba dopiero jutro  ...
kurde to my chyba na takie przeceny nie trafilismy  Ogolnie to ceny jak dla mnie powalajace... glupia jakas miseczka i juz 50 zl  normalnie to bym nic tam w zyciu nie kupila ale skoro juz dostalismy ta karte to trzeba bylo wykorzystac  ale i tak nam bylo zal kupowac jakis rzeczy, ktore w innym sklepie sa duzo duzo tansze... Kupilismy sobie sztucce... nie byly takie drogie bo kosztowaly 50 zl 4 noze, 4 widelce, 4 lyzeczki i 4 lyzki, one byly po przecenie z 70 zl... no to kupilismy od razy 2 komplety zeby potem kazda lyzeczka nie byla z innej parafii... Od poczatku mielismy zamiar kupic sobie sztucce za ta kase, ale tam za 300 zl to byl tylko taki brzydki zestaw... taki co mi sie podobal byl za 600 zl  i wazon za 70 zl  masakros... ale tak nam sie spodobal z Tż ze nie moglismy sie powstrzymac  tz sam mnie namawial zebysmy go wzieli hehe
|
Przeceny naprawdę są spore, kupiliśmy tam ostatnio zestaw do fondue na prezent ślubny, bardzo fajny, z kosmiczną ceną przed i bardzo przyzwoitą po
A jak sztućce z dobrej stali to 50 zł nie jest dużo za nie.
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Od palette włosy mi strasznie wyszły... a teraz mam takie cienkie i nadal wychodzą codziennie kłębami... niedługo będę łysa...  już żadne tabletki na włosy nie pomagają, nie wiem co mi jest 
|
Wiesz co może zapytaj się lekarza. Mnie włosy wypadają zazwyczaj na jesieni, ale po jakimś czasie to się normuje. Jeżeli u Ciebie trwa bardzo długo to może oznaka jakiejś choroby, niedoboru witamin itp. Czasem włosy wychodzą z powodu stresu. A po Palette na grzebieniu miałam taką ilość włosów, że mi się płakać chciało.
Cytat:
Napisane przez Maja102
idź do lekarza, bo to może cos poważniejszego
ja używam szamponów kol. palette i specjalnie włosów mi to nie oslabiło - raz w roku podcinam zniszczone końcówki 
|
To musisz mieć fajne włosy - zazdroszczę. Po farbowaniu (też szampon) koncówki podcinałam kilka razy w roku, tak się rozdwajały. Ale tp było sporo temu, teraz te farby/szampony delikatniejsze są.
|
|