Rozeznanie
|
Dot.: Moje pierścionki (i nie tylko ...)
laszka14, saipan, loquacee, zuteria, Yori, Nadia777, iwogg, sunnyskies, Rusa48, poppppy, ggagatka,
dwaslonca, ewasko, heurek, Javarem, Veaa - dziewczyny, jesteście kochane, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów i pochlebnych komentarzy, rosnę do nieba.
Cytat:
Napisane przez zuteria
Trudno wybrać mi najładniejszy, bo tak naprawdę każdy wygląda dziś kusząco, wszystkie użyte kamienie prezentują się interesująco w oksydowanym otoczeniu. Ciekawa jestem jak jeszcze wykorzystasz ten drucik polecony przez DwaSłońca
|
- myślę, że będą z niego nowe pierścionki, ale kiedy będę miała więcej czasu, żeby w pośpiechu nie napsuć porządnego materiału
Cytat:
Napisane przez Yori
Wirello, jesteś wspaniałym przykładem tego jak pochwały motywują do wzmożonego starania się  .
|
- święta prawda, przekonałam się o tym ma własnej skórze
Cytat:
Napisane przez dwaslonca
Cała przyjemność po mojej stronie, szczególnie kiedy ogląda się taaakie cudeńka. Powiem Ci absolutnie prawdziwie, że nigdy nic nie nosiłam na palcach, nawet obrączki nie noszę, ale na Twoje pierścienie połasiłabym się oj bardzo, szczególnie labradorytowy, chociaż srebrzanki są też rewelacyjne. Jednak porównywałm sobie druty i wydaje mi się, ze ten kwadratowy świetnie nadaje się do takich prac. Wspaniale go wykorzystałaś 
|
- rzeczywiście, łatwiej równo wygiąć, druciki nie rozjeżdżają się każdy w inną stronę, praca wygląda porządniej i bardziej profesjonalnie.
Po tych maleństwach czułam jednak pewien niedosyt. Nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła dla równowagi czegoś dużego.
1. lawa w srebrzance, nie mogłam się zdecydować - lepiej w oksydzie, czy bez, więc zrobiłam jeden taki, drugi taki.
2-3-4. agaty w grubej srebrzance
Edytowane przez Wirella
Czas edycji: 2010-12-04 o 12:51
|