Wątek
:
Rossmann - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-12-09, 19:03
#
3453
Esprimo
Raczkowanie
Dot.: Rossmann - część V
Cytat:
Napisane przez
aniula47
Przymierzam się do zakupu z CND maseczki Dermaglinu do ciała (najlepiej wyszczuplająca, jeśli tylko będzie, bo ma najlepszy skład) i używać jej do twarzy
)
(wiem, wiem - moja pomysłowość nie zna granic
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja ma tę maseczkę
co prawda do twarzy jej nie używam ale jest w porządku skóra na brzuszku tak gładsza się zrobiła taka inna
rewelacji nie ma no ale...
kupiłam ja też z CND bodajże niecałe 12 zł dałam za nią
może któraś z was poleci mi jakiś balsam albo inny specyfik wyszczuplający <tylko taki żebym nie zbankrutowała>
[/QUOTE]
Czy mówicie o takiej maseczce 300g (chyba) w takim pojemniczku białym, ze zdjęciem pani i w zależności od tego do czego ma być ta maseczka to ta pani ma wymazane albo brzuch albo pupę albo coś tam
szukałam w kilku R ale nie znalazłam
mam jeszcze troche w opakowaniu ale chciałabym nabyć następne i tak się już zastanawiałam czy aby czasem tego nie wycofali - wcześniej były na półce z balsamami itp
a co do Skarbu to moje drogie - byłam dziś w Warszawie na ul. Grójeckiej wydałam ok 15 zł i pytam się pani grzecznie czy jest nowa gazetka Skarb
na co pani mi powiedziała że dają ją TYLKO przy zakupie gazetki (nazwy nie pamiętam) tej co jest przy kasach za ok 1,49
kręcą strasznie z tymi Skarbami
raz za darmo a jak więcej prezentów w środku to wywijają jakieś buby
zapuszczam włosy
Esprimo
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Esprimo
Znajdź więcej postów Esprimo