2009-12-10, 07:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: znowu ja ;) dla niebiańskiej Elly...
Cytat:
Napisane przez zafascynowana1
Śliczny makijaż i.. wspaniale wyglądasz 
|
dziękuję bajkowa Księżniczko 
Cytat:
Napisane przez agacio
 piękna jesteś że hoho  i makijaż piękny ale powtórzę już po nie jedenej ładnemu we wszystkim ładnie 
|
Ty również dziękuję 
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;15764562]Śliczny makijaż [/QUOTE]
dziękuję pięknie 
Cytat:
Napisane przez kkknnn
Nie wiem co napisać żeby nie było powierzchownie
Przede wszystkim ma tu być o makijażu więc napiszę, że GENIALNIE dobrałaś kolor ust- taki koral, podkresla błękit i jest bardzo elegancko. Myslę Monaco, jachty, Moccari...
A co do urody - jak o niej nie pisać. Chyba że zakryłabym oczy albo włączyła filtr niewrażliwości na piękno, ale nie mogę. I nie chcę.
Uwielbiam Twoje makijaże bo wyglądasz jak Charlize, uśmiechacie się identycznie i macie taki pazurzasty wdzięk. Nie można pomylić go z innym.
Fajnie, że tak natura sprawiła, że jesteś jak Charlize, którą tak lubisz.
I ja mam z tego ogromną radość.
|
"Myslę Monaco, jachty, Moccari..." zapytaj mojego bejbuszka jak zareagowałam jak to przeczytałam i dlaczego , dzięki Tobie na dłuższą chwilę popłynęłam tym jachtem, znalazłam się w Monte Carlo...
otóż od dziecka zachwycam się nieobliczalnie kilkoma "rzeczami", jedną z nich jest Monaco a Ty oczywiście trafiłaś 
no więc nie było to "powierzchowne" bo dźgnęłaś słowami moją oddziecięcą wyobraźnię, mój zachwyt nad światem i w ogóle popływałam heh, dziękuję nie wiesz jak bardzo 
dziękuję 
[1=70026de27bfb6c51fbab4e7 dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772d f80eb9;15765417] cudownie!![/QUOTE]
dziękuję!!
|