2009-12-10, 08:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Mamy ps portable. Dzisiaj kupiliśmy, bo TŻ już od dawna o tym marzył  Na dwóch to by się dało, gdybyśmy mieli 2 psp  A tak graliśmy "po rundzie życiowej"  (takie hasło z dzieciństwa z siorą wymyśliłyśmy, że zmieniamy się co rundę, albo co stracone życie, w zależności od tego co szybciej nastąpi) 
|
a myślałam, że macie dwa My wolimy konsolę, bo mieliśmy przyjemność z PSP, ale niewygodnie sie patrzy jak druga osoba gra(a to jedna z moich ulubionych czynności )Czyli na dwóch PSP da się grać na dwóch Ale to za droga imprezka jak tak myślę
Cytat:
Napisane przez sorcierenoire
Dziękuję za pomocne odpowiedzi    co do wódki, my mamy Smirnoffa, zawsze go chcieliśmy  Co do obraczek, myślicie że to ważne aby były zatwierdzone przez Urząd Probierczy ? Nam złotnik powiedział że ZAPOMNIELI nam je nacechować to je kazałam odesłać bo mi to spokoju nie dawało i dlatego się data odbioru przesunie  Nie wiem czy ja jestem taka przewrażliwiona, ale to jest chyba ważne potwierdzenie próby złota?
|
rozumiem, że mowisz o tym, że maja wpisać jakiej próby jest złoto???Ale to chyba normalne, że muszą Was poinformować czy tam zrobic ta pieczątkę?A nawet jak nie to w sumie po co, przeciez nikt chyba nie będzie sprzedwał obrączek A jak będzie to od czego sa rzeczoznawcy W sumie jak tak mysle to nie wiem czy obraczki maja nabitą próbę, jeśli wogole to na pewno nie na zewnątrz tylko w środku i dalej ni ewiem czy to jest aż tak istotne. Ja sie nie będę o to strzelac z nikim Ważne, zebym dostała certyfikat do brylantów.
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
A w sobotę przyjedzie do Krk moja Mama i chcemy poszukać dla niej jakiejś kreacji na ślub. Macie jakieś wizje Waszych Mam na ten dzień?
|
moja mamusia będzie miała jakąś sukienkę, ale bardziej koktajlową. Nawet jak byłyśmy w zeszły piątek na zakupach to mierzyła kilka i w dwóch mi się strasznie podobała No i tak powoli się z mamą rozglądamy za sukienka dla niej A tata będzie albo w garniaku albo w smokingu w zależności od tego w czym będzie mu wygodniej.
No i co do smokingu to nie wiem czy tżcik w nim nie wystąpi, bo wygląda fajowo Nawet ostatnio patrzyłam na jego foty w smokingu i wyglądal jak James Bond
|
|
|