Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-10, 08:49   #103
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mamy ps portable. Dzisiaj kupiliśmy, bo TŻ już od dawna o tym marzył Na dwóch to by się dało, gdybyśmy mieli 2 psp A tak graliśmy "po rundzie życiowej" (takie hasło z dzieciństwa z siorą wymyśliłyśmy, że zmieniamy się co rundę, albo co stracone życie, w zależności od tego co szybciej nastąpi)
a myślałam, że macie dwaMy wolimy konsolę, bo mieliśmy przyjemność z PSP, ale niewygodnie sie patrzy jak druga osoba gra(a to jedna z moich ulubionych czynności)Czyli na dwóch PSP da się grać na dwóchAle to za droga imprezka jak tak myślę

Cytat:
Napisane przez sorcierenoire Pokaż wiadomość
Dziękuję za pomocne odpowiedzi co do wódki, my mamy Smirnoffa, zawsze go chcieliśmy Co do obraczek, myślicie że to ważne aby były zatwierdzone przez Urząd Probierczy ? Nam złotnik powiedział że ZAPOMNIELI nam je nacechować to je kazałam odesłać bo mi to spokoju nie dawało i dlatego się data odbioru przesunie Nie wiem czy ja jestem taka przewrażliwiona, ale to jest chyba ważne potwierdzenie próby złota?
rozumiem, że mowisz o tym, że maja wpisać jakiej próby jest złoto???Ale to chyba normalne, że muszą Was poinformować czy tam zrobic ta pieczątkę?A nawet jak nie to w sumie po co, przeciez nikt chyba nie będzie sprzedwał obrączek A jak będzie to od czego sa rzeczoznawcyW sumie jak tak mysle to nie wiem czy obraczki maja nabitą próbę, jeśli wogole to na pewno nie na zewnątrz tylko w środku i dalej ni ewiem czy to jest aż tak istotne. Ja sie nie będę o to strzelac z nikimWażne, zebym dostała certyfikat do brylantów.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A w sobotę przyjedzie do Krk moja Mama i chcemy poszukać dla niej jakiejś kreacji na ślub. Macie jakieś wizje Waszych Mam na ten dzień?
moja mamusia będzie miała jakąś sukienkę, ale bardziej koktajlową. Nawet jak byłyśmy w zeszły piątek na zakupach to mierzyła kilka i w dwóch mi się strasznie podobałaNo i tak powoli się z mamą rozglądamy za sukienka dla niejA tata będzie albo w garniaku albo w smokingu w zależności od tego w czym będzie mu wygodniej.

No i co do smokingu to nie wiem czy tżcik w nim nie wystąpi, bo wygląda fajowo Nawet ostatnio patrzyłam na jego foty w smokingu i wyglądal jak James Bond