Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-10, 13:24   #2010
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Mam już swoje EDM-y
Kochanie, bardzo dziękuję

No właśnie też zauważyłam, że ostatnio jakoś wiele z nas ma problemy z TŻtami może to przez tą pogodę, brak światła wszystko widzimy w ciemnych barwach

Co do moich nowych nabytków to pędzle są świetne (chociaż przy moim skunksie też z EDMu to są malutkie ) jestem bardzo zadowolona z różów, świetne kolory; podkłady trochę za jasne sobie wzięłam, ale te dwa jaśniejsze kolory będę używać pod oczy na cienie. Właśnie zrobiłam sobie makijaż i cienie też super wyglądają. Następnym razem wezmę ciemniejszy podkład, jakieś cienie i pędzel do różu i cieni

Przyszła mi też z wymiany brązująca czekoladka Bourjois i woda też Bourjois sweet kiss- taki slodziak
O, super, bardzo się cieszę, że doszły
A ja miałam skunksa i to był jedyny pędzel od nich, którego się pozbyłam, bo nie umiałam go używać Ale fakt - mogłyby mieć dłuższe rączki - ten nowy do różu i do cieni Smudge już mają długie, może wszystkim wymienią kiedyś
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A dla mnie rozstania są czymś pozytywnym, szansą na coś lepszego. Skoro poprzedni związek się wypalił, nie spełnia oczekiwań itd to najwyższy czas iść dalej wykorzystując dotychczasowe doświadczenia do zbudowania czegoś wartościowszego.
Ale zauważa się to zazwyczaj dopiero po jakimś czasie, bo na początku smutno...
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Przemknął mi temat maseł do ciała - mam karotenowe Bielendy, jest bardzo fajnie, pachnie delikatnie jak perfumy.
O, a ono jest lekkie czy bardziej "treściwe"? Bo dla mnie masło jest najlepszy gdy przypomina prawdziwe masło, a nie balsam
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
To prawda. Pamiętacie czarną serię w 2008 r.?
Ja pamiętam. Jeszcze tu nie pisałam, ale podczytywałam Was wtedy i dokładnie w tym czasie zostawił mnie ex...

Edycja:
Zapomniałam wrzucić zdjęcia - dla Lizzie i Sleepy - Robione dzisiaj, niestety światło jest marne, więc to raczej orientacyjne zdjęcia... Wydaje mi się, że najbardziej żółty jest Winged Butter.
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-12-10 o 13:36
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora