Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-10, 14:25   #1454
teofano86
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

O Teo to sobie poszaleje w życiu nie to co my szaraki hehe
A co do rodziców to mój tato jakieś 5 lat temu pojechał tam do pracy bo tu nie byłoby go stac na utrzymanie 2 córek na studiach w innych miastach itp . wiec pojechał a ostatnio dołączyła do niego moja mama i najmłodsza siostra - 17 lat (ostanio - 2 lata temu heheh ), A ja zostałam tu sama z siostrą o rok mnłodszą odemnie czasami jest ciężko i tesknie za nimi ale daje jakoś rade najbardziej to tesknie za siostra ale juz tylko 7 dni i będziemy razem nawet nie wiecie jak się cieszę aż mi się łezka w oku kręci na samą myśl a jak ich zobacze to chyba się porycze na maksa takie już ze mnie wrażlliwe zwierzątko
bez przesady to nie moja ona tylko jego ona to co ja tu będę szaleć..
a co do rodziców... fajnie tak mieć familię gdzieś daleko...tylko może nie aż tak bliską... ale są tego plusy... mało się widujecie to mało się kłócicie
Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
piękna ta ona
bez takich mi tu!!! może jest trochę ładna :P ale żeby zaraz piękna.. bez przesady :P :P mój mężczyzna wyglądałbym po tym komplemencie o tak

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

Kiedy ja jestem świr TŻet mówi, że jestem szalona, zaprzeczam, a później zawsze zrobię coś takiego, że niestety muszę mu przyznać rację.

O, ja to nie jestem szpiegiem, ja z tych, co wolą nie wiedzieć, TŻet odwrotnie, dorosły chłop a wszystko chce wiedzieć, nawet go przyłapuje z moim tel hehe. Śmieję się z niego, ale on twierdzi, że z natury jest taki zazdrosny. Ale na co dzień na szczęście tego nie okazuje - nie cierpię takich związków - nie pójdę tam czy siam, bo ON mi nie pozwala, nie zrobię tego czy tego, bo JEMU się nie podoba. Dziwne.

Ha, takiej onej to ja nie lubić. Zawsze mam wrażenie, że zsikam się kierowcy na plecy
Zdecydowanie wolę "ono" na 4 kółkach

Wczoraj alarm się nie rozwył na szczęście, dla mnie, bo dla kolesia z góry już tak

Nie mogłam włączyć cały ranek wizażu, bez sensu. Teraz czekam ponownie na koleżankę i idę szukać garnka
dokładnie... też tak myślę

a tak p.s. kto mi zablokuje konto? albo weźmie kartę? kupiłam sobie dzisiaj buty, sweter, płaszczyk i spodnie... nienawidzę siebie...

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
suuuuuuuper widać Teo że jesteście genialnie wręcz dobrani pod względem charakterów
a czego chcieć tu więcej?
no genialnie zwłaszcza, że to ja go wybrałam wizualnie potem był charakter zachowałam się jak facet, no ale co
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora