2009-12-10, 15:42
|
|
Zakorzenienie
|
Coraz blizej swieta.... :D
Witam 
Wiecie co, uwielbiam ta reklame Coca-Coli, jak tylko widze ja w TV to mi sie dziub smieje i od razu czuje sie atmosfere swiat.
W zwiazku z tym makijaze (taaa, makijaze, same oczy znowu ) w kolorach swiatecznych czyli czerwien i zielen.
Czerwony- wykonuje juz 2 raz, ostatnio jak go zrobiłam to na zdjeciach wyszedł róz . Ja wiem, ponoc Inglotowa czerwien tak ma. W kazdym razie zdjecia poszły w kosz, ale pomysł został . Dzis foty juz lepsze, ale dziabnelam sie w oko linerem, łezka poszła i rozmazała wewn kacik , wiec nie zwracajcie na to prosze uwagi bo 3 raz tego makijazu juz nie mam ochoty robic.
Lista: cienie Inglot, eyeliner Loreal, tusz Maybelline, czarna kredka Artdeco, sypki srebrny APC (czy jak sie ta firma nazywa )
Zielony- tez jakis nieudany, ja nie wiem, albo zapomnialam jak sie maluje, albo jak sie foty robi . W wewn kaciku jest taka intensywna zielen, ktora wyglada jak plama... no wlasnie a w rzeczywistosci plamy nie było.
Lista: cienie Inglot, pigmenty MAC (w tym brokat), Duraline, kredka Artdeco, liner Loreal, tusz Maybelline.
Dobra, pomarudziło dziewcze i od razu lepiej sie zrobilo 
A! I taka ciekawostka:
Wiecie ze wizerunek św. Mikołaja, takiego jakiego znamy czyli starszy, pulchny dziadek w smiesznym, czerwonym kubraczu wymysliła własnie Coca-Cola. Do kampanii reklamowej im był potrzebny .
Ulala, ale sie rozpisałam. Juz nie marudze....
Enjoy !!!
|
|
|