2009-12-10, 19:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)
Cytat:
Napisane przez camelia111
Mierzyłam tę chabrową rozmiar M, noszę zazwycj typowe M lub małe L i była idealna.
Zebrało mi się na przemyślenia związane z naszymi nowymi obiektami porządań. Albo mi się wydaje, albo h&m drastycznie zaczyna obniżać ceny swoich ubrań? Motylkowe sweterki, złote szpilki, welurowe zipowe spódniczki za 39,90, kremowa tunika za 19,90 dostępna w wersji damskiej i dziecięcej. Ceny są nierealne.
Nie mogę sobie wyobrazić porządnie wykonanych szpilek w takiej cenie, jednak sweterki i spódniczki jakościowo pozytywnie mnie zaskoczyły.
Jak myślicie dziewczęta? Dlaczego tak tanio?
|
Mam dokładnie takie same odczucia. Najpierw myślałam, że to może parę rzeczy na świeta, potem że może są jakieś wadliwe (bo bo te sweterki tak włoski gubią, ale w końcu przecież angora tak robi), a jak kupiłam tą szmaragdową spódniczką za 39,90 zamiast 79,90zł, to już w ogóle się utwierdziłam że nic tym rzeczom nie jest (mało tego, ten welur jest wręcz świetnej jakości). Dlatego też się dziwię tymi cenami.
I jak wprowadzą to na stałe, to wyobraźcie sobie te wyprzedaże Hy, jak za granicą
|
|
|