Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki H&M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-10, 19:35   #2912
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

Cytat:
Napisane przez camelia111 Pokaż wiadomość
Mierzyłam tę chabrową rozmiar M, noszę zazwycj typowe M lub małe L i była idealna.

Zebrało mi się na przemyślenia związane z naszymi nowymi obiektami porządań. Albo mi się wydaje, albo h&m drastycznie zaczyna obniżać ceny swoich ubrań? Motylkowe sweterki, złote szpilki, welurowe zipowe spódniczki za 39,90, kremowa tunika za 19,90 dostępna w wersji damskiej i dziecięcej. Ceny są nierealne.

Nie mogę sobie wyobrazić porządnie wykonanych szpilek w takiej cenie, jednak sweterki i spódniczki jakościowo pozytywnie mnie zaskoczyły.

Jak myślicie dziewczęta? Dlaczego tak tanio?

Mam dokładnie takie same odczucia. Najpierw myślałam, że to może parę rzeczy na świeta, potem że może są jakieś wadliwe (bo bo te sweterki tak włoski gubią, ale w końcu przecież angora tak robi), a jak kupiłam tą szmaragdową spódniczką za 39,90 zamiast 79,90zł, to już w ogóle się utwierdziłam że nic tym rzeczom nie jest (mało tego, ten welur jest wręcz świetnej jakości). Dlatego też się dziwię tymi cenami.
I jak wprowadzą to na stałe, to wyobraźcie sobie te wyprzedaże Hy, jak za granicą
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora