2009-12-10, 19:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
Napisane przez trucizna007
mnie kręgosłup strasznie nawala
wgl spodnie ze mnie lecą ! 
[edit]
nadziejo: mogłabym napisać twój post... z tymże ja jeszcze gorzej - podstawówka  :sciana:
Sałatka z tuńczykiem i jajkiem(przepis NIE jest MÓJ, zapożyczony z wizażu):
2 jajka na twardo
puszka tuńczyka w sosie własnym/naturalnym
kapusta pekińska
łyżka majonezu
i wymieszać  ja najpierw na talerz wylewam tuńczyka, dodaję pokrojone jajka, posypuję kapustą, następnie nakładam na tą mieszankę łyżkę majonezu i mieszam  bardzo smaczne.
|
ciekawe nie powiem
tylko cos musze zamiast majonezu bo po pierwsze nie lubie a po drugie jest niedietetyczny
ale dziekuje za przepis 
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx
ja tez koocham jedzenie  jem o wiele wiecej niz moj starszy brat  ale ostatnio powiedzial mi ze nie wie z czego sie odchudzam bo przeciez chuda jestem  po raz pierwszy chyba taki tekst z jego strony 
a dzisiaj na kolacje mieszanka studencka  jak zwykle nie wierze w to ze orzechy tucza  juz kiedys na sobie testowalam wiec raz na jakis czas jem 
a mojego pana X nie ma w sklepie  a zawsze byl...chociaz popoludniami...jeszcze jutro ze szkoly ida sie przejde i zobacze...jak go nie bedzie to podejrzana sprawa
Sunsett... mozesz sprobowac...jesli nudzisz sie w domku...co prawda powinien zaplacic...ale POLSKA  aczkolwiek jak Ci sie 1 dzien nie spodoba to drugi olej i szukaj dalej 
|
oj to nieciekawie moze rzeczywiscie(nie daj boze!)cos sie stalo
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
Cytat:
Napisane przez trucizna007
no właśnie. jedzenie rządzi(ło?) moim życiem.
emiss - za wczesne odchudzanie. następstwo koszmarne i tragiczne
myślę, że każdy kocha jedzenie
nadziejo - edytowałam post, który cytowałaś  nie wiem, czy zdążyłaś przeczytać przepis w nim umieszczony(jest tam nadal)
|
moim nadal rzadzi niestety,ale staram sie nad tym panowac i nie popadac w skrajosci
wiem wiem juz odpisalam
|