Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-10, 19:53   #689
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez trucizna007 Pokaż wiadomość
mnie kręgosłup strasznie nawala

wgl spodnie ze mnie lecą !

[edit]
nadziejo: mogłabym napisać twój post... z tymże ja jeszcze gorzej - podstawówka :sciana:

Sałatka z tuńczykiem i jajkiem(przepis NIE jest MÓJ, zapożyczony z wizażu):
2 jajka na twardo
puszka tuńczyka w sosie własnym/naturalnym
kapusta pekińska
łyżka majonezu

i wymieszać ja najpierw na talerz wylewam tuńczyka, dodaję pokrojone jajka, posypuję kapustą, następnie nakładam na tą mieszankę łyżkę majonezu i mieszam bardzo smaczne.
ciekawe nie powiem
tylko cos musze zamiast majonezu bo po pierwsze nie lubie a po drugie jest niedietetyczny

ale dziekuje za przepis

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
ja tez koocham jedzenie jem o wiele wiecej niz moj starszy brat ale ostatnio powiedzial mi ze nie wie z czego sie odchudzam bo przeciez chuda jestem po raz pierwszy chyba taki tekst z jego strony
a dzisiaj na kolacje mieszanka studencka jak zwykle nie wierze w to ze orzechy tucza juz kiedys na sobie testowalam wiec raz na jakis czas jem
a mojego pana X nie ma w sklepie a zawsze byl...chociaz popoludniami...jeszcze jutro ze szkoly ida sie przejde i zobacze...jak go nie bedzie to podejrzana sprawa

Sunsett... mozesz sprobowac...jesli nudzisz sie w domku...co prawda powinien zaplacic...ale POLSKA aczkolwiek jak Ci sie 1 dzien nie spodoba to drugi olej i szukaj dalej
oj to nieciekawiemoze rzeczywiscie(nie daj boze!)cos sie stalo

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez trucizna007 Pokaż wiadomość
no właśnie. jedzenie rządzi(ło?) moim życiem.
emiss - za wczesne odchudzanie. następstwo koszmarne i tragiczne

myślę, że każdy kocha jedzenie

nadziejo - edytowałam post, który cytowałaś nie wiem, czy zdążyłaś przeczytać przepis w nim umieszczony(jest tam nadal)
moim nadal rzadzi niestety,ale staram sie nad tym panowac i nie popadac w skrajosci

wiem wiem juz odpisalam