2009-12-10, 21:04
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Cytat:
Napisane przez agunineczka
A co do figury Patki, to mam dużo zdjęć z plaży z Patką. Wstawiłabym, ale jeszcze się obrazi ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) a tego to nie chcemy 
Ale Lick uwierz mi na słowo, że ona jest szczuplutka, drobniutka i ładniutka 
|
Może Patka by coś PW przesłała, jakis link ze swoim zdjęciem jak nie chce tak na forum się wstawić.
Może być od szyi w dól
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Nie tylko Ty tak masz, ja często mam takie doły, bo naprawdę chciałabym choć 5 kg mniej mieć i bym się dobrze sama ze sobą czuła... odkąd pamiętam zawsze miałam na tym punkcie kompleksy  chociaż mniej na brzuchu... a jakoś nie mogę się pozbyć zbędnych kg
nie umiem tak zawsze sie kurna dołuję
aż zaraz pójdę postepować bo steper już mam wymienili mi na nowy ciekawe jak szybko ten padnie
|
No i następna! Co jest z Wami? Dziewczyny błagam Was przestańcie myleć o tych swoich niedoskonałościach.
Mi się troche przytyło ostatnio, miałam się odchudzać i nic z tego nie wyszło, więc nadal się nie mieszcze w 2 pary spodni...i co? I nic bo i tak jestem THE BEST
Także myślcie pozytywnie.
Proszę mi tu wstawić swoje zdjęcia-od szyi w dól- to ja Was tu ocenie i wybiję z głowy głupie myśli.
Pfff 5 kilo chce schudnąć, a druga przytyć 3...pffff. Szkoda czasu i życia
Cytat:
kurna,ryczeć mi się zachciało .
Dziewczyny jesteście kochane,ale i tak nie uwierzę Wam bo wiem,że chcecie po prostu być miłe
|
Kurna, nie ma płakania, bo wyciągne bicz i bedzie lanie za takie "piepszenie farmazonów"
Edytowane przez 201701251209
Czas edycji: 2009-12-10 o 21:06
|
|
|