Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-11, 08:25   #4535
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
sanrio a moze oni tak reaguja bo ty chcesz ich za abrdzo do swojego przekonac i w taki sposob sie buntuja?

ja sie ciesze ze ui mnie mimo ze rodzina raczej wierzaca - poza mna i tata - to nikt mi nie kaze do kosciola chodzic ani nie narzuca na sile swoich przekonan. Kazdy wie jakie ma druga osoba i staramy sie ten temat pomijac coby sie nie poklocic - zwlaszcza z babcia jak rozmawiam bo ona najbardziej wierzaca wiec wole sie w ogole nie wypowiadac na temat moich przekonan bo po co sie klocic...
no toż właśnie ja im nie narzucam niczego. oni nie chodzą do kościoła mój brat chodzi tylko. chodzi o to że on bardzo lubi mnie zaczepiać a ja nie mogę ciągle stać jak on mnie obraża tu chodzi o coś innego on mnie nie może znieść bo mu przeszkadzam. ciągle ma jakieś pretensje do każdego o różne rzeczy. ja się do niego nie odzywam a on mnie zaczepia i prowokuje aż nie wytrzymuje i odpowiadam ciętą ripostą. On idzie do mamy... i jej gada na ucho. I to tak się ciągnie...
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora