Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez Carol77
Magda chyba edytuje inna listę niż ta z postu 6 z 1 strony III cześci wątku  Magdziu przeklej najlepiej ta nową w post 6 na miejsce tej starej i będzie dobrze 
Post 6-Twój
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...09&postcount=6
Kasiula bidulko kochana, współczuję  że też tak Cię boli i to pzred@, straszne!!! Weź jeszce coś przeciwbólowego!!
|
Cytat:
Napisane przez itakasia
kasiula
wspolczuje bolu  . ja jednak na twoim miejscu skonsultowalabym to z lekarzem bo to nie jest normalne zeby przez pol cyklu tak cie mocno bolalo  jajnik mozna chyba odczuwac ale ty to masz mega bol na ktory leki nie dzialaja
|
kochane jestescie no nie wiem do tej pory nie miałam takich akcji...owszem bolał mnie brzuch i piersi ale to tak na 2-3 dni przed okresem....a teraz mam tak ze mnie tak długo boli....na szczesci piersi mnie nie bola...to sie w sumie zaczeło od przytulanek... na drugi dzien zaczał mnie brzuch bolec i tak jest do dzis....sama juz nie wiem....jak przyjdzie mi@ to sie pewnie i bol skonczy...ale macie racje trza do lekarza pójsc....wydaje mi sie ze zadnych stanów zapalnych nie ma bo nic mnie tam nie boli...i sluz w normie...wiec pewnie to tylko taki cykl.. trza to przetrawac poprostu ale z wami jest mi razniej od razu
|