Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupiłam perfumy na allegro i wydaje mi sie, że to podróbka, ale nie jestem pewna..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-11, 17:52   #1
tutmirlajt
Zadomowienie

Kupiłam perfumy na allegro i wydaje mi sie, że to podróbka, ale nie jestem pewna..

Kupilam od nieznanego osobnika perfum. Perfum ten uzywam juz od dluzszego czasu, takze wiem jak pachnie oryginal i wiem ze ma intensywny zapach.. Uzytkownik który mial wystawione dwa takie perfumy, mial 23 pozytywne komentarze, dobrze zrobioną stronę z wystawionym przedmiotem- wszystko wyglądalo bardzo profesjonalnie. Cena byla nizsza niz u innych o jakieś 30 złotych.

Jednak nie jestem pewna czy to oryginal.. Samo opakowanie jak i butelka wydaja się byc oryginalne ( chociaz zakretka od butelki byla lekko jakby zbita w srodku)- ale to tlumacze tym, ze moze zbila sie w transporcie. Niepokoi mnie to, ze zapach jest jakos malo intensywny ( zpowiedzialabym ze słaby w porownaniu z poprzednimi perfumami- które kupilam w zaufanej perfumerii).. Do tego kolor perfum jest jakis taki malo klarowny.. Perfum powinien byc przezroczysty, a wydaje mi sie ze lekko wpada w zielen.. Do tego poruszajac butelka, widze jakies drobinki ( bardzo bardzo mikroskopijne- nie wiem, czy w poprzedniej butelce tez takie drobinki plywaly, bo sie tak bardzo nie prsygladalam wtedy..). Kurcze.. nie wiem w sumie co o tym myslec i jaki ostatecznie komentarz wystawic..

Do tego.. numer na opakowaniu ( chyba jest to numer seryjny), jest inny niz ten z butelki.. Tzn na opakowaniu jest 6M03 , a na butelce jest 6A03.. Czy to tak ma byc? Czy cos nie tak jest? Szczerze mówiac nie znam się na tym, ale dalo mi to troche do myslenia..

Jeżeli ktos sie orientuje w tej sprawie, to prosze o wypowiedz.

Dodam ze chodzi o Kenzo L'eau Pair 100 ml.
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując