Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-11, 21:17   #3485
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez o Catherine o Pokaż wiadomość
Proszę o pomoc,mam sprzedaż z tego katalogu (17) i poprzedniego (16) i jak to jest z tymi produktami, które mogę kupić bodajże za 7zł, mogę wpisać dowolną ilość, czy mam wpisać tylko 1 i czy może być to krem z nowej gazetki, czy te perfumy z novej Ty grudniowej? Proszę o pomoc!
jeśli w K16 miałaś zamówienie na min 1000zł to w K17 możesz zamówić ten produkt nowość wpisując jego numer 79012 w zamówienie, otrzymasz krem Anew w cenie 7zł; jeśli natomiast w K17 masz zamówienie na min 1000zł to produkt nowość możesz zamówić przy składaniu zamówienia z K1, dzięki andziat wiemy, że będzie to krem antycellulitowy z Anew za 10,50

Cytat:
Napisane przez Kicia_89 Pokaż wiadomość
Zaznaczyłam dostawę kurierską i paczka miała być najpóźniej dziś. No i jej nie ma
Dostałam nr paczki i mogę sobie na stronce ups zobaczyć status: w przewozie.
Nie wiedziałam do której tak właściwie czekać na paczkę, bo generalnie na stronce avonu pisze, że do 22 powinni dostarczyc paczkę, natomiast na stronce ups jest zamieszczona informacja, że dostarczają przesyłkę do 19.
Spędziłam cały dzien w domu czekając na tą głupią paczkę. Gdybym wiedziała, że tak będzie to bym zamówiła normalnie i w poniedziałek avonowy kurier by przywiózł

Napisałam już wiadomość ze strefy, bo do wawy bym musiała jutro dzwonić dopiero ;/
zdaje mi się, że to powinnaś załatwiać bezpośrednio z firmą kurierską, bo to zdaje się jest ich wina nie Avonu

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-12-11 o 21:20
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora