2006-04-05, 11:35
|
|
Gość
|
Dot.: Do filtromaniaczek:)
Cytat:
Napisane przez Kajol
A nawiązując do tej filtromaniaczej schizmy, jaka się ostatnio przetoczyła przez ten wątek, to chcę tylko nadmienić (i poprzeć wypowiedź Sandiji), że większość z nas dyskutujących na tym wątku jest niejako filtrowo wychowana na BU, pewne rzeczy są dla nas oczywiste i nie widzimy sensu poddawania ich w wątpliwość  (mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że piszę w liczbie mnogiej, ale wydaje mi sie, że tak właśnie jest  ).
|
Kajol dla Ciebie Dla Rhiannon też
Chciałam też dodać, że chyba ukrywanie się z podkładem, to nieporozumienie - ja, jak muszę, lub chcę megaładnie wyglądać, to od razu walę Guerlaina na pyszczydło
Z brązerów/samoopalaczy też polecam Avene (zaraz mu machnę recenzję),efekt super, dość niedrigi, nie śmierdzi i nie zatyka.
Ziemia słoneczna - jak najbardziej, sama jestem fanką. Kupiłam sobie na próbę brązujący rozświetlający Sephory (ale nie tego wspomnianego już giganta) i chociaż skład niby ok, coś mam podejrzenia, że mnie menda zapycha Ale w ogóle miałam hurtem ciężkiem 9 dni, więc odbilo się na cerze - stąd też to pogorszenia
Wojtusiu Juvit jest bardzo ciężki - jak nie masz suchej czy normalnej cery, to może Ci nie pasować; dla mnie za, czułam się jak wysmarowana olejem, na to jeszcze filtry - Dzisas, smar samochodowy to przy mnie krystaliczne źródełko jestem wierna Active C LRP od kilku lat, chociaż zastanawiam sie na Flavo-C (dzięki Kate ). Samoróbki - nie mam zdrowia, leń jestem Poza tym, warto moim zdaniem skombinować próbkę Active C, żeby upewnić się, czy Cię wit. C nie podrażnia - tak jak bodajże Hexannę.
Lukrecjo witaj u nas Ja bym Ci proponowała dzieciaczka, sama jestem jego orędowniczką Należy Ci się Odrer Pilnej i Potencjalnej Filromaniaczki, że przeczytałaś calutki wątek - większość świeżo przybyłych nie raczy ani go przeczytać, ani skorzystać z wyszukiwarki, nawet wątkowej - stąd te same, w kółko powtarzające się pytania - ja juz ich nie komentuję, bo znowu mi zjedzą karmę
A na poważnie - brawo, Lukrecjo, czyli jednak można zapoznać się ze wszystkimi postami - niech wszyscy biorą z Ciebie przykład
Dziewczynki, dawajcie jakieś linki do tych rzekomo stabilnych Iwostinów, padlam z wrażenia, jestem żądna składu
|
|
|