Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - o Boże... - czy to mozliwe?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-03-07, 07:29   #8
Twitty
Raczkowanie

GG do Twitty
Re: o Boże... - czy to mozliwe?

Witam!
To bardzo przykre doświadczenie odkryć,że facet zdradza ale conajmniej dziwny i bliżej nieogarnięty rozumem musi być fakt iż robi to z...mężczyzną.Bardzo mi przykro z Twojego powodu [img]icons/icon9.gif[/img] Mają rację wszyscy,którzy wypowiedzieli się na ten temat,że nie należy się spieszyć bo sytuacja jest delikatna.Ja osobiście jeśli chodzi o zdradę preferuję sposób dyskretnego detektywa oraz kreowania warunków odpowiednich do popełnienia tego o co podejrzewam daną osobę.
Otóż stworzyłabym stosowną okazję do tego aby mój chłopak mógł bez skrępowania (bo np.za chwilę wejdę do pokoju itp.)spędzić czas ze swoim przyjacielem.Tak jak wspomniał Zło wyjazd,a raczej jego aranżacja jest bardzo dobrym pomysłem.Ja niby wyjeżdżam,on ma wolny czas i nagle niespodziewanie pojawiam się aby zobaczyć co słychać kiedy są sami.Zawsze można powiedzieć,że stęskniłam się tak bardzo,że wróciłam.Wspomnę tylko,że sprawdziłam tę metodę,tyle tylko,że chodziło o romans z dziewczyną.Uznałam,że jest to jedyny sposób aby przekonać się czy moje obawy są słuszne.I nie pomyliłam się niestety [img]icons/icon9.gif[/img].Zanim jednak zaaranżujesz taką sytuację spróbuj listów przez internet.Wyślij do swojego chłopaka maila z jakiegoś nieznanego Mu adresu podszywając się pod faceta.Zapytaj co lubi,zaproponuj spotkanie,może zwierzenia...To zależy na co chłopak da się nabrać-żeby nie było zbyt natarczywie.
Przede wszystkim bądź dobrej myśli.Czasem nasza wyobraźnia płata nam figle.To trudne ale jeśli nie sprawdzisz tego do końca też nie zaznasz spokoju.
Pozdrawiam!
[img]icons/1glaszcze.gif[/img]
Twitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując