Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BB... nieco modernistycznie i sylwestrowo ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 10:30   #8
your Angel
czyli Endżi

Dot.: BB... nieco modernistycznie i sylwestrowo ;)

Cytat:
Napisane przez gosada79 Pokaż wiadomość
Witaj na MM Ogolne wrazenie bardzo pozytywne...ladnie wygladasz w tym makijazu szkoda ze zblizenia oczek sa robione z boku bo nie widac wewnetrznego kacika, a wydaje mi sie ze wymaga on dopracowania...jest troche nierowno nalozony cien i troszke jakby rozmazany poza kontur...ale jesli to tylko proba przed szalona sylwestrowa noca to przeciez moga byc niedociagniecia. Troszke wyzej podciagnelabym zewnatrzny kacik bo teraz oczko wyglada troszke smutno. To tyle ode mnie Ostatnio tez zamieszczalam podobny makijazyk
Gosado, no właśnie - muszę zwrócić uwagę jeszcze na zewnętrzny kącik. Z natury mam opadające kąciki i wyglądam smutno Trzeba go sztucznie wyciągnąć i jest ok
Cień właśnie miał być tak stopniowany. Od zewnętrznego kącika do wewnętrznego coraz jaśniej
Dziękuję za uwagi - zaraz zerknę jak Tobie wyszedł ten podobny

Cytat:
Napisane przez zafascynowana1 Pokaż wiadomość
Po pierwsze witaj ma MM
A po drugie - to samo napisać chciałam
Cytat:
Napisane przez Ishikawa Pokaż wiadomość
mi sie podoba tak jak jak jest, no jest modernistycznie i inaczej ale wkoncu nie zawsze trzeba pieknie granice rocierac Tylko rzęsy trochę giną, mocniej je pacnąć tuszem
Cytat:
Napisane przez oLLeM Pokaż wiadomość
Wiitamy na MM
Podoba Mniee się ten makijaż ) I zgadzam się z Ishi troszkę rzęsy bardziej wytuszować i będzie super
Cytat:
Napisane przez Nonah Pokaż wiadomość
Witaj na MM
Mam bardzo pozytywne wrażenia na temat Twojego makijażu
Zgadzam się z dziewczynami co do rzęs, poza tym jest super
Cytat:
Napisane przez Mloda Pokaż wiadomość
Witaj na MM
Na 1 zdjeciu mam wrazenie ze widac male przeswity, ale pewnosci nie mam , to moze byc wina swiatła lub ujecia. Poza tym makijaz mi sie podoba, pasuje Ci . Podpisuje sie pod rada o mocniej wytuszowane rzesy.
Dziękuję za miłe przywitanie oraz uwagi
Co do rzęs to zapomniałam wspomnieć, że z nimi też planuję coś ekstra Fotka w załączniku - już kupione

Mloda, a czym w tym kontekście są prześwity ?

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-12-13 o 10:31
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując