2009-12-13, 10:30
|
|
czyli Endżi
|
Dot.: BB... nieco modernistycznie i sylwestrowo ;)
Cytat:
Napisane przez gosada79
Witaj na MM  Ogolne wrazenie bardzo pozytywne...ladnie wygladasz w tym makijazu  szkoda ze zblizenia oczek sa robione z boku bo nie widac wewnetrznego kacika, a wydaje mi sie ze wymaga on dopracowania...jest troche nierowno nalozony cien i troszke jakby rozmazany poza kontur...ale jesli to tylko proba przed szalona sylwestrowa noca to przeciez moga byc niedociagniecia. Troszke wyzej podciagnelabym zewnatrzny kacik bo teraz oczko wyglada troszke smutno. To tyle ode mnie Ostatnio tez zamieszczalam podobny makijazyk 
|
Gosado, no właśnie - muszę zwrócić uwagę jeszcze na zewnętrzny kącik. Z natury mam opadające kąciki i wyglądam smutno Trzeba go sztucznie wyciągnąć i jest ok 
Cień właśnie miał być tak stopniowany. Od zewnętrznego kącika do wewnętrznego coraz jaśniej 
Dziękuję za uwagi - zaraz zerknę jak Tobie wyszedł ten podobny 
Cytat:
Napisane przez zafascynowana1
Po pierwsze witaj ma MM 
A po drugie - to samo napisać chciałam 
|
Cytat:
Napisane przez Ishikawa
mi sie podoba tak jak jak jest, no jest modernistycznie i inaczej ale wkoncu nie zawsze trzeba pieknie granice rocierac  Tylko rzęsy trochę giną, mocniej je pacnąć tuszem 
|
Cytat:
Napisane przez oLLeM
Wiitamy na MM 
Podoba Mniee się ten makijaż ) I zgadzam się z Ishi troszkę rzęsy bardziej wytuszować i będzie super 
|
Cytat:
Napisane przez Nonah
Witaj na MM 
Mam bardzo pozytywne wrażenia na temat Twojego makijażu 
Zgadzam się z dziewczynami co do rzęs, poza tym jest super 
|
Cytat:
Napisane przez Mloda
Witaj na MM 
Na 1 zdjeciu mam wrazenie ze widac male przeswity, ale pewnosci nie mam , to moze byc wina swiatła lub ujecia. Poza tym makijaz mi sie podoba, pasuje Ci  . Podpisuje sie pod rada o mocniej wytuszowane rzesy.
|
Dziękuję za miłe przywitanie oraz uwagi 
Co do rzęs to zapomniałam wspomnieć, że z nimi też planuję coś ekstra Fotka w załączniku - już kupione 
Mloda, a czym w tym kontekście są prześwity ?
Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-12-13 o 10:31
|
|
|