Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy zostałyście przedstawione rodzicom?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-13, 22:34   #7
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Kiedy zostałyście przedstawione rodzicom?

Cytat:
Napisane przez LittleCrow Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta

Mam pewną rozterkę, z której nie potrafie sama obiektywnie wybrnąć.

Chodzi o to, że spotykam się z moim TŻ od ok.5 tygodni, oboje jestesmy dorosłymi ludźmi i nie traktujemy tej znajomości przelotnie. Spotykamy się kilka razy w tygodniu, zostaję u niego na noc, przedstawił mnie wszystkim swoim najbliższym znajomym, nigdy nie ukrywa tego, że jesteśmy parą

Zastanawiam się tylko, kiedy powinnam oczekiwać spotkania z rodzicami? Od razu napiszę, ze on moich nie poznał, ale oboje mieszkamy dużo bliżej jego domu rodzinnego. Co niedzielę chodzi do rodziców na obiad, tak też dziś było. Obudziliśmy się rano, poleniuchowaliśmy i rozeszliśmy sie kolo południa, bo na 14 szedł do rodziców...

Mam nadzieję, że niepotrzebnie panikuję, ale czy to normalne, że On zawsze omija temat zapoznania mnie ze swoją rodziną? Nie wiem nawet, czy oni o mnie wiedzą

Jak to było z Wami, dziewczyny? Kiedy zostałyście przedstawione rodzinom swoich TŻ i jak to wyglądało? I oczywiście odwrotnie - kiedy WY przedstawiłyście JEGO swoim rodzicom?
No,ale ma się rozumieć że rozmawiałaś z nim już na ten temat??Czy nie,bo jak nie to lepiej z nim pogadać niż pytać kogoś na forum.

Ja poznałam rodzine tż-ta bardzo szybko. To jakoś po świętach było,a przed świętami dopiero co zaczynaliśmy być razem/zaczynał się nasz związek.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując