2009-12-13, 23:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Napisane przez dominikaha
Będę zaglądać na stronę kilka razy dziennie  Szarą Andi też się zadowolę, bo podoba mi się na równi z Emilką  Ale jakby pojawiła się i jedna i druga to nie będę się już długo zastanawiać i kupię obie  Akurat w styczniu mam urodziny, więc będę miała usprawiedliwienie 
I żeby nie krążyć tak tylko wokół szarości, to zwróciłyście też moją uwagę na Amberlyn. Wcześniej nie zwróciłam na nią uwagi, bo nie przepadam za takim kolorem, ale ona mnie chyba do niego przekonała 
O rety, chyba ten wątek będzie dla mnie zgubny... 
|
Oj będzie uwierz mi 
Zarówno szarą emilkę jak i szarą Andi mam i polecam obie 
Chociaż do Andi mam jakiś większy sentyment . Może dlatego, że to moja pierwsza etorebka ? 
Amberlyn jest przepiękna. Zarówno fason jak i kolor 
---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------
Cytat:
Napisane przez MagJa
No to może faktycznie wysyłają przed 16 jeszcze, ale to nie zmienia faktu, że pracują do 16 i to tylko od pon do pt, a karolag22 wpłacała pieniążki dopiero po 16 w pt, więc wpłatę odnotują jutro 
|
aaaa no to musiałam coś przeoczyć bo byłam przekonana, że karolag22 wpłacała przez 16 .
To zgadzam się jutro po 16 zrealizowane będzie zamówienie, a we wtorek zapuka kurier
|
|
|