Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-14, 12:57   #729
frutika
Przyczajenie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopdonieństwo. Zbiorczy, cz.6

Witam,
Chciałam się upewnić pytając was o radę. Otóż jakiś 1,5 miesiąca temu doszło do zblizenia jednak członek partnera tylko się wsunął i zrezygnowaliśmy ze stosunku ponieważ nastąpił niesamowity ból po czym dostałam całonocnego okropnego krwotoku (który rano już ustąpił). jakieś 10 dni później dostałam normalnego okresu (mniej więcej zgodnie z wyliczonym cyklem) . Minął miesiąc od ostatniej miesiączki ( sexu nie uprawiałam przez ten czas) a okres spóźnia się już około tydzień. Wychodzi ,że jeśli doszło by do zapłodnienia byłby to 6-7 tydzień , nie zauważyłam żadnych zmian zewnętrznych : powiększenie sutków , obolałość piersi , senność , skłonność do wymiotów. Jednak miesiączki nie ma . Z moich obserwacji śluzu wynika iż jest on niewielki raczej suchy. Jeszcze nie robiłam testu bo możliwe ,że to zwykłe opóźnienie. Chciałam się dopytać czy istnieje możliwość ,że doszło do zapłodnienia jeżeli nie było penetracji ani wytrysku w tych okolicach. Wystąpiła miesiączka zgodnie z cyklem. A kolejnej nie widać.. Proszę o odpowiedź.
frutika jest offline Zgłoś do moderatora