Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Cytat:
Napisane przez ennkaa
no ja też nie potrzebuję bazy...ale własnie przyszła ta guerlain. Normalnie...opakowanie mnie rozmaśliło na chodniku! CUUUDOOO!  sroki kupujcie nawet jak by było puste  już mi jej szkoda używać. I pędzelek cudny i wsitko  tylko nie wiem jak z zawartością bo już jestem "zrobiona" więc jutro testy.
|
NIENAWIDZE CIE!!!!!   
ale nadal się trzymam
Cytat:
Napisane przez KujawiankA
ja czekam na trzy paczki (jedna niezapłacona) i koniec z zakupami. Moja babcia jak zobaczyła zbiory kosmetyczno-pielegnacyjne to aż zbladła. Najgorsze jest to, że ma rację.
Nie zetrę wierzchniej warstwy pudru a następny kupuję bo napewno wyjątkowy i w ogóle ach i och.
Czekam na puderki benefita, kosmetyczkę stilii (przepraszam mejkapownia ale ja sie załapałam a z tego co kojarzę to Ty klikałaś zaraz po mnie i już Ci nie dali łobuzy), z Zegne dla Męża i bobii Brown różowy.
A i jeszcze maseczkę E. Arden, tusz do rzęs (oby nie miał 10 lat)....i coś jeszcze ale nie pamiętam......
Jedyne zakupy to teraz z promocji noworocznych ( w ubiegłym roku meteorytki były) ale to po 20 grudnia dopiero. I od stycznia postanowienie noworoczne - jeden kosmetyk w miesiącu. Koniec kropka............
Matko sama w to nie wierzę
|
CIEBIE TEŻ NIENAWIDZE

będę dzielna
będę dzielna
będę dzielna
musze zapłacić jeszcze za cienie YSL
i zamiast tracić kase na baze zostawie to sobie na promocje noworoczne....
co obstawiacie że będzie?
duże były te promocje noworoczne w zeszłym roku czy raptem kilka produktów?
bo nie wiem jak sie nastawiać