Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***
Wątek: ***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-14, 14:49   #23
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: ***

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się, żeby osoba, która zadaje tak śmieszne pytania, jak Ty w tym wątku, była psychicznie gotowa na dziecko Litości
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;15850759]Jak jestes gotowa na dziecko to po co bawisz się przerywanym w samochodzie ?

Ja wolałabym zostać w domu i iść na całość niż gnieść się w aucie.[/QUOTE]

mnie nurtuje jedno pytanie skoro jesteście gotowi na dziecko i się nie boicie macierzyństwa to dlaczego on nie dochodzi i po co w ogóle antykoncepcja skoro Wam wszystko jedno

a tak przy okazji, dlaczego prezerwatywa odpada? bo on nie lubi czy ma uczulenie - bo ja znałam i takich, którzy takie historie wymyślali - ale to raczej nie świadczy o jego inteligencji i o tym, że jest gotowy na ojcostwo. Ja jak zdecydowałam się na tabletki, to dopiero po 3 wizycie u gina dobraliśmy odpowiedni więc spróbuj innych. A poza tym są też inne środki antykoncepcyjne o których możesz poczytać na internecie: są globulki dopochwowe, plastry itp Tylko nie wyskakuj mi tu proszę ze stosunkiem przerywanym czy kalendarzykiem małżeńskim bo to nie świadczyłoby o tym, że jesteś już gotowa.
Życzę udanego pożycia i zlituj się nad chłopem ( poszukajcie dobrej antykoncepcji ) bo on długo też nie może się tak powstrzymywać zresztą co to za przyjemność

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

Edytowane przez aniyam
Czas edycji: 2009-12-14 o 14:53
aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując