Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Irytująca koleżanka jak sobie znią poradzic?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-14, 16:01   #83
elpii
Rozeznanie

Dot.: Irytująca koleżanka jak sobie znią poradzic?

Bogaty biednego nigdy nie zrozumie. Sama mialam taka sytuacje. Tylko ze to ja bylam ta biedniejsza haha. I moja przyjaciolka zawsze sie chwalila wszystkim. To mnie draznilo!! Kazdy by chcial takiego lekkiego zycia a nie kazdy sobie moze na to pozwolic. Meczylo mnie to strasznie dlugo. I juz nie utrzymuje z nia kontaktu.. Ja bym powiedziala ze nie ten poziom hehe Ty nic nie zrobisz bo kazda rzecz ktora u Ciebie ona zobaczy to bedzie Ci zazdroscic. Postaw sie w jej sytuacji. I nie rozumiem na czym opiera sie wasza przyjazn bo w przyjazni mowi sie o glupotach czyli np o zakupach albo gdzie jedziesz na wakcje itp. A napisalas tak jakbys sie niczym jej nie chwalila.To o czym wy gadacie? Moim zdaniem masz juz jakis taki sposob bycia ze sie odnosisz tak jakos znaczaco ze masz pieniadze i to ja moze irytuje. A wogole skoro mowisz ze jest Twoja przyjaciolka to moze by inaczej zareagowala o wiesci o egipcie gdybys jej przywiozla z tamtad jakis drobiazg.
elpii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując