Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chodzi mu tylko o.. ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-14, 18:11   #3
sweetish
Zakorzenienie

Dot.: chodzi mu tylko o.. ?

Cytat:
Napisane przez princessss Pokaż wiadomość
witam
chcialabym podzielic sie z wami moimi watpliwosciami;/

otoz kilka dni temu poznalam na prawde swietnego faceta, dogadujemy sie wspaniale ale nasza znajomosc jest raczej na stopniu kolezenskim.
Bylismy pare razy na imprezie, spacerach i super spedzamy razem czas

ale...
od samego poczatku byl dosc szczery i wylewny wobec mnie..
w kilku zdaniach-bardzo lubi sex, spotyka sie z kolezankami na sex bez zobowiazan.. mial rozne przygody, ok uwazam ze jak jest wolny to na pewno ma swoje potrzeby.. jego sumienie
wracajac do naszych relacji.. wiem ze mnie szanuje i nie wykorzysta, widze jak mnie podrywa i jest miedzy nami jakas chemia, nie jestesmy ze soba i nic sobie nie obiecywalismy ale jezeli cos ma isc w jakims kierunku to chyba te jego sex spotkania powinny zniknac?..
i niestety nie zniknely bo sam mi sie przyznal ze uprawial sex z kolezanka

Nie jestem zdesperowana nastolatka, nie zakochalam sie w nim bo u mnie to troszke dluzerj trwa ale podoba mi sie jego charakter, oprocz jednego mankamentu;/
Wiem ze kumplami na pewno bdziemy ale po co jego sygnaly ? po co bajerowanie? a moze ja zle to wszystko odbieram? co zrobic?
Szczerze?
Nawet jeśli facet ma taka przeszłosć, że sypia z kim popadnie bo "ma potrzebę" ale poznaje laskę, na ktorej mu zależy, czuje do niej coś więcej- to oczywiste dla mnie jest, że przestaje się tak zachowywać. Jeśli nadal sypia z kim popadnie to daj sobie z nim spokoj. W mojej ocenie to trochę wstyd być z kimś takim, kto tak lekko traktuje sprawy seksu( przynajmniej ja bym nie chciala takiego faceta). Jeśli nie zmienia swojego postepowania odkąd Cie poznał to znaczy, że już raczej nie zmieni. Widocznie ten typ tak ma- potrzebuje, idzie, robi co chce i szuka następnej (naiwnej). Jak na moje oko jesteś zbyt uczuciowa, żeby pakować sie w zwiazek z nim....

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując