Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-14, 19:56   #2123
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Hm, a Twoja mama nie ma prawa podejmować z Twoim tatą wspólnie decyzji? O wszystkim tylko on decyduje?

Całkowicie niezrozumiałe są dla mnie "argumenty", że torebka nie, bo już kilka masz. Przecież to prezent dla Ciebie i Tobie ma on sprawić przyjemność, a nie Twojemu tacie

Trochę przykra ta cała sytuacja. Mam nadzieję, że ostatecznie rozwiąże się po Twojej myśli.
Podejmują wspólnie decyzje z tym że w moim domu nie ma czegoś takiego jak wspólne pieniądze, u mnie każdy ma swoje no i na prezent dla mnie idą taty pieniądze (wiem chore to) bo mama ma trochę tej wypłaty i bidula musi wszystko dać na jedzenie a tata na opłaty (tak było u nich od samego początku - dla mnie to bez sensu)...

No właśnie tylko że on nie rozumie że ja lubię torebki i to jest dla mnie najciekawszy, najlepszy prezent... on twierdzi że torebka to prezent nie praktyczny bo zaraz mi się znudzi... a to nie prawda mam torebki i w każdej chodzę.

Ja również mam nadzieję że wyjdzie na moje .

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
no to fakt pod tym wzgledem wiek nie gar roli wszyscy jestesmy dziecmi
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Zgadzam się całkowicie. Też sprawiają mi przyjemność normalne prezenty ładnie opakowane.
To takie magiczne jest a nie biała koperta leżąca sobie wolno pod choinką

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Urodziny mam 12
Pokazywałam dzisiaj TŻ-owi które torebki mi się podobają i powiedział, że Amberlyn najładniejsza No i chyba jednak ją kupię, skoro i tak nie ma szarej Emilki i Andi Boję się, że znowu zniknie kiedy ja będę się za długo namyślać
A ja mam 13
Mój powiedział że Andi najładniejsza
To kup sobie teraz Amberlyn a w styczniu odłożysz z urodzin i jak już dodadzą Andi i Emilii to je kupisz