|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez motylek85
kochane później was doczytam, teraz pędzę pogratulować Kasi!!! kurde mówiłam!!! wiedziałam!!! no i patrzcie raz wystarczyło!!! heh  a ja teściora zrobiłam ale nie wiem co tam wyszło bo musiałabym zobaczyć świeży nie sikany test i porównać bo jest jedna krecha a w miejscu gdzie jest cześć testowa to niby kolorowej kreski nie ma ale coś jest albo mi się mieni w oczach... tylko mówię, nie ma tam koloru (nic zero) tylko jakby taki zarysowany kontur ale nie czerwony jak krecha sprawdzająca czy test jest ok... dziewczynki któreś tu ostatnio testowały i mialy jedną krechę, możecie luknąć na te testy i mi powiedzieć czy tez coś takiego widzicie??? ale jak się dobrze przyjżycie bo na pierwszy rzut oka nic a nic nie widać... plosiam bo ja już sama nie wiem... sądzę że to jednak jedna krecha jest ale nie daje mi to spokoju...  Kasia jeszcze raz gratulacje!!! 
|
zrob zdjecie,ale na niektorych zostaje w miejescu czerwonej kreski jest biala taka ale to negatyw niestety
|