Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-15, 12:41   #634
RedShine
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15862461]Raczej nie ma pomylki. Zdjecie w sumie bardziej podobne do nowej a nie starej, choc sa watpliowsci Nazwa jest nowa, a opis tez pochodzi z nowej a to jest najwazniejsze. Spectacular miala 5 ml a Spectacular Extension ma 5,2.[/QUOTE]

Też mi się tak wydaje, w sobotę przyjrzałam sie temu i inaczej być nie chce

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
juz leci? no to niezle!
a ja skonczylam diete kopenhaska (bardzo zmodyfikowana) w sobote i dzisiaj juz mam ochote wrocic na jakas diete bo to jedzenie mnie wykancza! tak wiec, jutro owoce i warzywa moje kochane pomarancze!:brzydal :
A grapefruity lubisz? One podobno są bardzo przydatne przy dietach. Oczyszczają organizm z toksyn, przyspiesza przemianę materii i reguluje pracę jelit
I podziwiam za wytrwałość! Ja dawno temu wytrzymałam na diecie 2 dni

Cytat:
Napisane przez magtru Pokaż wiadomość
Co do bazy Guerlaina to jakby była w takiej cenie jak ta promocyjna, to bym przy niej pozostała, ale jak mi sie baza skończy a promocji nie będzie to juz sama nie wiem Cieniom Diora nie dala rady, one najlepiej leżą na bazie z 5-tek

A co do promoci w sephorze, orientuje się może,czy te piątki co mam w podpisie mogą być jeszcze dostępne i to w promocji po świetach? Bo w Douglasie ich nie ma, widziałam je w marrinoud, ale za 245 zł Może za jakiś czas będą na all, bo buterfly sa i to w dobrej cenie
Ja używam tej bazy głównie pod cienie Diora i jest ok.

Ja myślę, że w niektórych Sephorach powinny jeszcze być. Ja chcę Guerlainy z zimowej kolekcji i się łudzę Zresztą Diory tez bym chętnie wzięła, ale te drugie
Jak nie będzie w Sephorze, to na Allegro zazwyczaj się coś pojawia, z opóżnieniem. No i truskawka też miewa u siebie limitowanki.

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny doradżcie proszę jakiś krem pod oczka na zmarchy dobry? myslałam o kapsułkach ardenki ale jednak wolę krem...albo jakieś serum. Cena nie gra roli. No może nie aż tak bardzo...jestem w potrzebie ale nie dam na krem po oczka 800 PLN A chyba mam problem
Też szukam kremu idealnego.
Ja mam bardzo suchą skórę pod oczami, a i zmarszczki mimiczne się pojawiły też : Lancome Primordiale nie robił nic. Beznadziejny był. Dobrze, że miałam miniaturkę tylko z zestawu z tuszem...
Clinique All about Eyes jedynie nawilżał, ale to samo robi Oceanic za 15 zł...
Dobre oceny na KWC ma Vichy Retinol HA z kwasem hialuronowym i mnie kusił, chociaż firmy nie lubię... No i ma alkohol w składzie, co pod oczy wydaje się dziwne trochę...

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
a dziewczyny..testuję dzisiaj bazę guerlain, normalnie szok! za wcześnie,żeby mówic o trwałości ale efekt super. Cienie są dużo bardziej intensywne, łatwo się nakładają , powieka jest taka gładka i śliska i baza wyrównuje pięknie koloryt. Ja uwielbiam makijaż w stylu gołego oka ale ciężko go zrobić bo wyłażą pajączki, jakieś żyłki no i wiek a tu pięknie wszystko przykryte. Cuda miłe panie, cuda powiadam! Oczywiście już myślę czy nie brać na zapas, ale nie..narazie nie biorę. Co prawda żałuję, że nie wzięłam kremu do rąk na zapas ale to inna inszość. BTW..może komus nie podszedł mi go nie chce? Albo gdzies widział w rozsądnej cenie? Skupuję krem borghese
Cieszę się, ze jesteś zadowolona z bazy. Widzę, że masz identyczne odczucia
Ja też żałuję, że nie zrobiłam zapasu kremu Borghese

Edytowane przez RedShine
Czas edycji: 2009-12-15 o 13:17
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora