2009-12-15, 19:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Cytat:
Napisane przez teleskop86
cześć dziewczyny
ja miałam wczoraj taki fajny wieczor z kolezankami, siedzialysmy w knajpce , pilysmy piwo, ogolnie wesolo, zapomnialam na chwile o moim byłym, mialam dobry humor, ale jak tylko wróciłam do domu zaczęłam o nim mysleć i cały moj dobry nastroj prysl w ciągu sekundy  a obiecalam sobie ze juz nie bede o nim myslec  ogolnie to teraz mam tak, ze zasypiam-mysle o nim, budze sie w nocy-mysle o nim, wstaje rano-mysle o nim  zwariować można  powinnam sie skoncentrowac na zupelnie innych sprawach, a nie rozpamietywac przeszlość  mam nadzieje ze z Wami jest lepiej niz ze mną 
|
Przejdzie w końcu. Trochę tu rolę odgrywa przyzwyczajenie. Niestety a raczej stety w końcu stanie ci się bardziej obcy i w końcu będziesz mogła się przyłapać tylko na tym, że dziś o nim nie myślałaś.
Maizy Oj współczuję. Ja niby z nim jestem na ok choć nie gadamy od 3 tygodni ale zdecydowanie wolałabym nie zobaczyć go z inną.
Eweczka173 No to powodzenia Może faktycznie wreszcie się ułoży. A jak nie to masz świadomość, że próbowałaś wszystkiego.
TUŚ 100% blasku gdy inni gasną
|
|
|