Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Opisy z Allegro - wątek z chichotem w tle
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-15, 22:18   #1623
lady_poison
Zakorzenienie

Dot.: Opisy z Allegro - wątek z chichotem w tle

Cytat:
Napisane przez La bamba Pokaż wiadomość
Może zróbcie wymiankę? On Tobie perfumy Ty jemu słownik poprawnej polszczyzny
Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Może na wątek perełkowy z nim?Perfumki bedą się rozchodziły jak te Teośki,bo za takie pieniądze grzech nie kupić.
Dziewczyny, Wasze rady są nieocenione

edit:Aaa! Odpisałam mu na beszczela, że nie jestem zainteresowana podróbami, jakie by one wspaniałe nie były, a ten nadal swoje:

Oficjanie nie wychodzi to od producenta czyli nie nakladaja na to marży takiej duzej jak sephora czy douglas, w usa sa tansze orygialy chociaz ich zapach sie rozni bo jest skad indziej. Sam koszt produkcji jak ktos wie skad to jest jest niewielki plyn jest sprowadzany z francji, flakony z zagranicznej strony internetowej dzieki temu koszta maleja, placi sie za perfum nie opakownanie, np w egipcie oryg perfum 100ml 5 dolcow kosztuje a trzyma dlugo i to to samo ponoc kazdy z tamad perfumy sciaga w postaci polproduktu.
turecka to inna sprawa czuc odrazu alkohol jak sie powacha i trzyma 2 godzin.
Zakladam ze stac pania na org sam wole dobrze rzeczy ale po co przeplacac, moze chociz pani moj spis zobaczy i fotki tego cuda

Ludzie ja to jednak gupia jestem, że przepłacam za te wszystkie płyny w drogich butelkach No i chyba do Egiptu się przeprowadzę

Edytowane przez lady_poison
Czas edycji: 2009-12-15 o 22:45
lady_poison jest offline Zgłoś do moderatora