Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - studia- kierunek zarządzanie - specjalność??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-15, 22:45   #19
AmericanGirl
Zadomowienie

Dot.: studia- kierunek zarządzanie - specjalność??

Cytat:
Napisane przez aga1616 Pokaż wiadomość
wybrałam zarzadzanie ze względu na budżet miałam kiepski miesiac a ten kierunek był najtanszy gdybym mogła teraz zapłacic za ekonomie to bym sie przeniosła ale juz chyba za późno.

bardzo chciałam studiowac i przez to wybrałam cos czego załuje.

no nic, czasu nie cofne

a moze mi ktos powiedziec jaki mozliwy jest zawód po zarządzaniu?

słuszałam ze ktos po zarządzaniu pracuje jako ksiegowa, wiec moze mam jednak szanse na ksiegową?

Ogólnie to interesuje mnie praca biurowa. Lubie prace papierkowe.
Mam szanse na taką prace?

o ksiegowosci staram sie zapomniec bo przeglądałam ogłoszenia i wszedzie jest potrzebne doswiadczenie w tej pracy i/lub studia ekonomiczne.

ehh za błedy sie płaci

pozdrowionka reeva

Bardzo dziwne podejście .

Wiele osób w księgowości pracuje po ukończeniu zwykłego kursu . Oczywiście łatwiej taką pracę znaleźć kończąc ekonomię lub rachunkowość i do tego mieć kurs . Ale znam osoby po LO lub technikum , które pracują jako księgowe więc nie ma rzeczy niemożliwych Tak że po swoich studiach - zarządzaniu - możesz zostać księgową .

Reeva - zarządzanie na PG podchodzi do tematu troche od innej strony i nie jest skupione tylko na zarządzaniu firmą i tym podobnymi rzeczami . Poza tym są to studia inżynierskie . No i jako że to politechnika a nie uniwerek to wrzucają do programu więcej technicznych przedmiotów .Osobiście uważam , że mają tam zbyt dużo przedmiotów , które i tak się nigdy nie przydadzą no ale tak to jest chyba na każdej uczelni